Antena Meniu Search
x

Cea mai scumpă minge din România a fost scoasă la licitaţie

Este balonul de aur al lui Nicolae Dobrin. Un cadou de la superstarurile fotbalului mondial. Mingea poartă semnăturile lui Ronaldo, Figo şi Roberto Carlos

Vezi și

Cea mai scumpă minge din România a fost scoasă la licitaţie. Este balonul de aur al lui Nicolae Dobrin. Un cadou de la superstarurile fotbalului mondial. Mingea poartă semnăturile lui Ronaldo, Figo şi Roberto Carlos

Familia lui Nicolae Dobrin se desparte de preţiosul obiect al Prinţului din Trivale pentru a ajuta sinistraţii din satul în care s-a născut talentatul fotbalist român.

Balonul de aur al lui Nicolae Dobrin a fost scos la licitaţie, alături de tablourile lui Grigorescu. Este cea mai scumpă minge de fotbal din România, cu un preţ de pornire de 5.000 euro.

Nicolae Dobrin a primit această minge cadou de la Preşedintele Real Madridului. Dar valoarea ei nu e dată doar de semnăturile marilor fotbalişti, ci de istoria lui Dobrin cu echipa Spaniolă. Prinţul din Trivale ar fi trebuit să joace pentru 2 milioane de dolari la Real.

Acum bunul lui Dobrin a devenit operă de caritate. Banii obţinuţi vor fi daţi sinistraţilor din Bascov, satul natal al prinţului din Trivale.

Dar prima strigare la licitaţie tot s-a făcut. Mitică Dragomir vrea să îi fie adjudecat balonul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cea mai scumpă minge din România a fost scoasă la licitaţie