Antena Meniu Search
x

Afla care este cea mai simpla metoda pentru reincarcare cartela Vodafone

Pentru oamenii care prefera cartelele preplatite in locul abonamentelor, reincarcarea creditului este o operatiune cu care au de-a face de multe ori pe parcursul unui an de zile.

de Redactia Observator

la 20.12.2019, 16:30

Afla care este cea mai simpla metoda pentru reincarcare cartela Vodafone
Reincarcare cartela Vodafone in doar 2 pasi simpli

Pentru oamenii care prefera cartelele preplatite in locul abonamentelor, reincarcarea creditului este o operatiune cu care au de-a face de multe ori pe parcursul unui an de zile.

Fie ca nu doresc stresul de a fi legati de un contract sau vor flexibilitate in a consuma exact cat credit considera ei de cuviinta ca isi permit sa consume, alegerea unei cartele prepay este in continuare o optiune preferata de multi clienti ai companiilor de telefonie mobila.

O reincarcare cartela Vodafone poate fi insa o pacoste daca ramai fara credit tocmai atunci cand aveai nevoie sa dai un telefon urgent prietenilor sau rudelor. De aceea, este bine sa fii pregatit dinainte si sa nu ramai niciodata in situatia de a avea zero credit pe telefonul tau, indiferent de locul in care te afli.

Iar pentru a face acest lucru mai simplu, acum nu mai trebuie sa faci drumuri in plus ca sa reincarci, ci cu ajutorul site-ului Incarca.ro poti efectua o reincarcare cartelaVodafone chiar de la locul de munca sau din confortul propriei locuinte. Desigur, va fi nevoie sa ai la dispozitie o conexiune la Internet pentru a accesa pagina, insa de acolo procedura este extrem de simpla.

Bonusuri pentru reincarcare cartela Vodafone

Cand reincarci o cartela prepay, pe langa suma reincarcata, majoritatea companiilor ofera bonusuri de date mobile si minute/SMS-uri, iar Vodafone nu este o exceptie in aceasta privinta.

Iata care sunt bonusurile de care poti beneficia atunci cand faci o reincarcare cartela Vodafone pe Incarca.ro:

- cu optiunea Prepaid Silver ai 500 Mb date mobile (2x250 Mb) si 100 minute/SMS-uri nationale (2x50);

- cu optiunea Prepaid Gold ai 1000 Mb date mobile (2x500 Mb) si 200 minute/SMS-uri nationale (2x100);

- cu optiunea Prepaid Platinum ai 1500 Mb date mobile (2x750 Mb) si 400 minute/SMS-uri nationale (2x200);

- cu optiunea Prepaid Titanium ai 2000 Mb date mobile (2x1000 Mb) si 600 minute/SMS-uri nationale (2x300);

Reincarcare cartela Vodafone in doar 2 pasi simpli

Cum reincarci creditul pe telefon folosind site-ul Incarca.ro? Nimic mai simplu!

1. Primul pas este sa completezi datele de pe formularul aflat chiar pe pagina principala a site-ului. Aici va fi nevoie sa selectezi operatorul (in acest caz Vodafone), pachetul de reincarcare si tipul de reincarcare (suma in Euro).

Apoi va trebui sa introduci o adresa de e-mail valida si sa bifezi casuta in care confirmi ca esti de acord cu termenii, conditiile si politica de confidetialitate.

2. Pasul 2 consta tot in introducerea de date. In caz ca incarci ca persoana fizica va fi nevoie sa scrii numele, prenumele si adresa ta, iar in cazul persoanelor juridice va fi nevoie si de un cod de identificare fiscala al companiei. Dupa introducerea acestor date tot ce ramane este selectarea modalitatii de plata. In caz ca detii un cod card cadou, aici este locul in care vei putea sa il revendici.

Prin urmare, data viitoare cand ai nevoie de o reincarcare cartela Vodafone si vrei sa o efectuezi cat mai rapid si fara stres, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de site-ul Incarca.ro si totul va fi rezolvat intr-un timp record!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Afla care este cea mai simpla metoda pentru reincarcare cartela Vodafone