Antena Meniu Search
x

Cei doi gemeni din Timiş își așteaptă sentința

Cei doi gemeni din Timiş, studenţi la drept, vor afla în scurt timp ce-au decis magistraţii în cazul lor. Băieţii sunt acuzaţi de pedofilie şi au fost condamnaţi în primă instanţă, dar cu suspendare.

Vezi și

Cei doi gemeni din Timiş, studenţi la drept, vor afla în scurt timp ce-au decis magistraţii în cazul lor. Băieţii sunt acuzaţi de pedofilie şi au fost condamnaţi în primă instanţă, dar cu suspendare.

Procurorii au contestat imediat decizia. Timp de 3 ani, tinerii au ademenit copile de nici 10 ani şi le-au fotografiat dezbrăcate. Apoi au pus imaginile pe internet.

Prea mici ca să înţeleagă ce li se întâmplă, aproape 20 de copile au căzut pradă gemenilor. Poliţiştii au identificat doar nouă dintre victime dar au găsit în calculatorul lor poze cu mult mai multe. De ruşine sau de frică, n-au spus nimic nimănui.

Fiica lui avea doar 9 ani când cei doi fraţi au dus-o pe un câmp şi au pozat-o în ipostaze indecente. Apoi i-au dat bani şi bomboane ca să nu sufle o vorbă tatălui ei. Fata i-a povestit, în schimb, mătuşii ce a păţit.

I-a povestit cum băieţii au luat-o de la şosea, cum au dus-o afară, cum i-au zis să se dezbrace, cum i-au făcut poze.

Şi poate nu s-ar fi aflat cine sunt cei doi dacă vara trecută, tatăl altei fete nu depunea o plângere la poliţie. Omul a povestit că cei doi au reuşit să intre peste copilă în casă după ce au păcălit-o să le dea un pahar cu apă. Au forţat-o să se dezbrace, au pozat-o iar la plecare au lăsat pe masă 30 de lei.

În primă instanţă, fiecare dintre cei doi fraţi a fost condamnat la câte 1 an şi 7 luni cu suspendare. Deşi au recunoscut faptele, gemenii au reuşit, se pare, să convingă instanţa că trebuie să-şi continue studiile. În libertate.

Aceştia nu se vor opri din activitatea infracţională în măsura în care pedepsresel aplicate vor avea un caracter descurajant.

Culmea, gemenii în vârstă de 22 de ani sunt studenţi la drept. Nu se ştie dacă vor apuca să termine facultatea. Pot să stea până la 12 ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Cei doi gemeni din Timiş își așteaptă sentința