Antena Meniu Search
x

Cei patru poliţişti care au încins grătarele în timpul orelor de lucru riscă salarii tăiate sau chiar concedierea

Mai mulţi tineri din judeţul Gorj au crezut, pentru scurt timp, că au dat lovitura vieţii lor. Au pariat sume modice la o loterie virtuală din Grecia şi au câştigat premii de zeci de mii de lei. Secretul câştigului lor: ştiau rezultatele dinainte. TC: 04:00 A fost o greşeală a lor, de la sistem. Greşeala lor, nu a noastră! Că nu au mai dat ora înainte. Noi am băgat duminică, şi sâmbătă noaptea s-a dat ora înainte. Şi ei nu au actualizat, au dormit pe ei. Şi una dintre persoane şi-a dat seama, că a fost deştept. + 04:35 Am băgat şi noi acolo şi am văzut că am câştigat, şi după aia am băgat toţi, unul după altul. Şi cât aţi câştigat? Am câştigat. Maşinuţa respectivă arată că trebuie să-mi plătească 9 miliarde (n.r. de lei vechi). + 30:43 pentru persoanele care au fraudat casele de pariuri din gorj a fost foarte simplu. rezultatele loteriei grecia chino aparusera deja pe internet asa ca au luat din aceste numere sa spunem sapte pentru ca si castigurile sa fie substantiale iar cand au vazut ca functioneaza si-au chemat si prietenii Câteva zeci de jucatori au profitat de eroarea din sistem. A durat ore bune până când agenţia a rămas fără bani, iar reprezentanţii casei de pariuri au oprit validarea biletelor. Acum, unii dintre jucători spun că vor să apeleze chiar la instanţă pentru a-şi revendica premiile. TC: 12:34 Dacă eroarea era în sistem şi pierdeam un miliard, îmi mai dădea cineva banii înapoi, se mai făcea atâta vâlvă că e eroare în sistem? Se luau banii şi se tăcea din gură. Reprezentanţii casei de pariuri spun, însă, că sunt acoperiţi de regulament, şi au depus plângere la poliţie. 20:24 nu poa sa afirme ca nu stiau ce fac. in momentul in care pariezi cu rezultatele in mana nu poti sa spui ca nu iti dai seama ce faci, ca ai facut-o neintentionat. specific foarte clar nu este vorba de clienti care nu isi primesc banii, este vorba de clienti care fraudeaza De întâmplare a aflat şi primarul comunei Muşeteşti, care ar putea deveni una dintre cele mai bogate din ţară. TC: 00:38 sume foarte mari. sunt sume de zece ori bugetul comunei + 01:25 eu sunt bucuros ca cetatenii acestei comune au castigat sumele despre care se vorbeste datorita faptului ca cred ca or sa isi plateasca taxele si impozitele mai repede :) Nimeni nu ştie exact care este valoarea totală a premiilor câştigate cu ocazia trecerii la ora de vară, pentru că jucătorii au luat la rând agenţiile din mai multe comune, atunci când au descoperit eroarea din sistem.

Vezi și

Tăieri salariale şi posibil concedierea. Asta riscă cei patru agenţi de poliţie care au încins grătarele şi au dansat pe ritmuri lăutăreşti într-o hală de la marginea capitalei. Pe internet, imaginile au stârnit multe zâmbete, dar colegii lor au fost revoltaţi.

Superiorii s-au autosesizat, iar cei patru poliţişti de la Secţia 4 din Capitală sunt acum cercetaţi disciplinar.

Pentru petrecerea dintr-o hală din Giuleşti, agenţii de poliţie s-au pregătit temeinic. Pe ritmuri populare, cu grătarul în portbagaj şi carnea porţionată, oamenii legii au uitat că sunt în uniformă. Au cântat şi au dansat în timpul programului.

Cel mai probabil, spun anchetatorii, imaginile ar fi fost surprinse în urma cu mai bine de 10 zile. Pe vremea când ceilalţi colegi ai agenţilor se pregăteau să iasă în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirile faţă salariile mici şi numărul mare de ore de muncă.  

La sfârşitul anchetei interne, cei patru poliţişti care au ieşit la grătar în timpul programului riscă să se alegă cu tăieri de salariu, ori chiar să fie concediaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cei patru poliţişti care au încins grătarele în timpul orelor de lucru riscă salarii tăiate sau chiar concedierea