Antena Meniu Search
x

Cel mai urmărit poliţist român pe Facebook a fost certat de şefi, după ce a luat permisul şoferului unei doamne cu relaţii

Scandal fără precedent în Poliţia Română. Poliţistul cu sute de mii de fani pe Facebook a ieşit astăzi în lacrimi din sediul Inspectoratului General.

Vezi și

 Scandal fără precedent în Poliţia Română. Poliţistul cu sute de mii de fani pe Facebook a ieşit astăzi în lacrimi din sediul Inspectoratului General.

Marian Godină a aflat că mama lui a ajuns la spital, chiar în mijlocul unui scandal care zguduie din temelii Poliţia din Braşov. În noua sa carte, agentul Godină a dezvăluit abuzurile şi umilinţele la care l-au supus şefii săi direcţi. Iar pe Facebook, a acuzat-o pe şefa Crucii Roşii din Braşov că a intervenit la mai marii poliţiei, după ce a oprit-o în trafic.

Marian Godină. E poliţistul care a rezistat presiunilor, în mijlocul unui scandal de proporţii. Până astăzi. A anunţat că-şi dă demisia, după ce mama lui a ajuns la spital.

Poliţistul Godină era în Bucureşti, când s-a întâmplat totul. În calitate de scriitor - dădea autografe pe cartea Flash-uri din Sens Opus, chiar la Ia Inspectoratul General. E primul său volum. Şi a provocat scandal în toată poliţia.

Paharul s-a umplut zilele trecutem, când agentul Godină a oprit în trafic o maşină a Crucii Roşii din Braşov. I-a luat permisul şoferului, pentru că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Marian Godină a înregistrat discuţia. Se aude cum şoferul îl ameninţă că îl va reclama la şefi. Pe locul din dreapta era chiar directoarea Crucii Roşii Braşov, Luana Minea. Poliţistul spune că femeia a coborât din maşină şi i-a cerut să negocieze.

Câteva ore mai târziu, Marian Godină a fost chemat să le dea explicaţii şefilor. Iar acum, acei şefi trebuie să dea explicaţii şefilor mai mari. Mai ales că poliţiştul are aproape 200 de mii de fani pe facebook. Acolo unde povestirile lui din misiuni au devenit virale.Dar popularitatea lui i-a deranjat pe superiorii de la Braşov.

Episodul a fost povestit chiar de Godină, în premieră, în cartea sa. A scris în detaliu cum a fost umilit de trei şefi. Şeful Inspectoratului, Ioan Aron. Şeful Poliţiei Municipiului Braşov, Mircea Adrian Popa. Şi adjunctul său, Gheorghe Onofrei. Chestorul Aron l-ar fi jignit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cel mai urmărit poliţist român pe Facebook a fost certat de şefi, după ce a luat permisul şoferului unei doamne cu relaţii