Antena Meniu Search
x

Cele mai importante ştiri ale zilei le găseşti pe observator.tv

Cele mai importante ştiri ale zilei pe Observator.tv sunt aici. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în ţară sau în lume şi care merită atenţia ta nu am ratat şi tocmai de aceea am făcut o selecţie a informaţiilor prioritare de astăzi.

Cele mai importante ştiri ale zilei pe Observator.tv sunt aici. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în ţară sau în lume şi care merită atenţia ta nu am ratat şi tocmai de aceea am făcut o selecţie a informaţiilor prioritare de astăzi.

1.Trafic cu morţi la Serviciul de Ambulanţă din Cluj! Un medic a fost prins în flagrant. Vezi cum funcţiona circuitul spăgii

Medicii de la Serviciul de Ambulanță din Cluj anunțau angajații unei firme de pompe funebre care sunt cele mai noi cazuri de pacienți care nu au putut să fie salvați, iar apoi morţii erau preluaţi de pompele funebre fără ca familia să ştie sau să îşi dea acordul.

2.Alexandra, tânăra care şi-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro, s-a măritat! Alesul inimii este un rapper român

Neli Danie, un rapper român în vârstă de 22 de ani este cel de care Alexandra se declară îndrăgostită şi căruia susţine că i-a spus "Da".

3. A fost nebunie la metrou, tunelul de la Piaţa Victoriei fiind inundat

Din cauza unei avarii survenite în cursul nopții de marți spre miercuri, în jurul orei 01,30, a fost afectată galeria de metrou din zona Piața Victoriei, tronsonul Piața Victoriei — Gara de Nord. Avaria a fost izolată în jurul orei 04,00, lucrările continuând în cursul acestei dimineți. 

4. A fost arestat un suspect, după atacul asupra autocarului Borussiei Dortmund. Poliţia a anunţat că e vorba despre un "act terorist"

Procurorii federali au preluat cazul de la poliţia din Dortmund, fiind vorba despre un atac terorist. Procurorul şef Frauke Koehler a declarat: "Doi suspecţi din spectrul islamist au devenit ţinta cercetărilor noastre. Apartamentele ambilor au fost percheziţionate şi unul dintre ei a fost reţinut."

5.Ministrul muncii a anunţat de unde vor veni banii pentru creşterea salariilor: un nou impozit! "E sistemul american!"

"E foarte simplu. E sistemul american, dacă vreţi. Dacă vor citi programul de guvernare, vor înţelege. Ca să scoţi din economia neagră toţi banii posibili. De unde încasăm ca să mărim salariile... păi, o sa fiscalizăm totul. Dacă dumneavoastră veţi avea posibilitatea să duceţi copilul la şcoala de balet şi aţi putea să deduceţi cheltuiala, o să cereţi chitanţă. Veţi ajunge la un moment dat să cereţi de peste tot facturi şi bonuri. Vă duceţi copilul la mediaţie şi cereţi chitanţă", a explicat ministrul Muncii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cele mai importante ştiri ale zilei le găseşti pe observator.tv