Antena Meniu Search
x

SPECIAL. Sufletele-pereche seamănă ca două picături de apă

Până acum, ştiam că extremele se atrag, pentru simplul motiv că partenerii - fiind atât de diferiţi - nu au cum să se plictisească împreună. Dar cercetătorii americani au ajuns la o concluzie: sufletele-pereche seamănă ca două picături de apă. Au aceleaşi pasiuni, acelaşi nivel de educaţie şi aceleaşi preferinţe.

Vezi și

Până acum, ştiam că extremele se atrag, pentru simplul motiv că partenerii - fiind atât de diferiţi - nu au cum să se plictisească împreună. Dar cercetătorii americani au ajuns la o concluzie: sufletele-pereche seamănă ca două picături de apă. Au aceleaşi pasiuni, acelaşi nivel de educaţie şi aceleaşi preferinţe 

Cum ştii că ţi-ai găsit jumătatea? Nu ştii, ci simţi. Aşa cum a facut-o Anca atunci când l-a cunoscut personal pe Ştefan. Spunem personal pentru că prima lor întalnire a fost pe Facebook şi acolo e cam greu să îşi dai seama dacă el este alesul sau nu: "Prima dată când l-am văzut pe Ştefan în realitate şi ne-am îmbrăţişat, pentru că el este foarte drăgăstos şi prima oară când m-a văzut m-a luat în braţe şi m-a strâns, am avut senzaţia că-l cunosc din totdeauna. Ăsta a fost sentimentul şi de atunci a rămas la fel: că ne ştim dintotdeauna, că nu a existat înainte de Ştefan nimic.La mine după un aşa, după un an de repetiţii zilnice chiar mi-am dat seama şi am zis e clar că a rezistat la toate testele posibile, nu am reuşit să îi depăşesc rezistenţa, limitele. E clar e sufletul meu pereche 100 la 100".

Acum dragostea se împarte la trei, odată ce fetiţa lor Natalia a întregit familia Lungu. Până să apară Natalia, centrul universului Ancăi era doar Ştefan.

Dacă simţurile nu vă ajută să vă daţi seama dacă v-aţi găsit sufletul pereche, consultaţi zodiacul. Astrologii ştiu sigur care este compatibilitatea între zodii, aşa că vă puteţi căuta jumătatea în funcţie de ce e scris în stele

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL. Sufletele-pereche seamănă ca două picături de apă