Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cherhanalele de pe litoral au succes și iarna

Cherhanalele de la malul mării s-au umplut în acest weekend. Mai ales că sâmbătă a fost dezlegare pentru cei care ţin post. Bucătarii şi-au răsfăţat clienţii cu peşte de sezon: calcan fript pe plită sau guvizi traşi în tigaie şi scăldaţi apoi în mujdei de usturoi.

de Redactia Observator

la 14.12.2019 , 23:35

Cherhanalele de la malul mării s-au umplut în acest weekend. Mai ales că sâmbătă a fost dezlegare pentru cei care ţin post. Bucătarii şi-au răsfăţat clienţii cu peşte de sezon: calcan fript pe plită sau guvizi traşi în tigaie şi scăldaţi apoi în mujdei de usturoi.

La malul mării, soarele a fost darnic astăzi şi s-a oglindit toată ziua în valuri. Vreme perfectă pentru a deschide terasele.

În cherhanale a mirosit a peşte proaspăt, aşa că oaspeţii au fost fericiţi.

Vezi și

Pălămida este vedetă în meniuri. Un peşte bun, care se mănâncă uşor pentru că nu are oase. Pescarii din Agigea prind kilograme bune în această perioadă. Captura lor ajunge în această bucătărie.

Pe acelaşi subiect

Cum postul Crăciunului are multe dezlegări la peşte, bucătarii au reinventat reţetele pentru a-şi surprinde clienţii.

Printre clopoţei şi beteală, la această pescărie din Mamaia se mănâncă bine zargan.

Un peşte bogat în fosfor, iar asta se vede şi în oasele lui, care sunt verzi - albăstrui. Cei mai mulţi îl preferă cu sare, fript pe plită.

O porţie de zargan costă 39 de lei, iar pentru calcan preţul este dublu.

Liniştea şi plaja pustie care vin la pachet sunt de nepreţuit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » Cherhanalele de pe litoral au succes și iarna