Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turişti chinezi atacaţi de o pisică extrem de furioasă, în timp ce luau masa, la Constanţa. Trei copii au ajuns cu răni la spital (Video)

Două familii de chinezi au fost atacate de o pisică, în timp ce luau masa, în Portul Tomis, în Constanţa. Trei copii cu vârste între 8 şi 10 ani au ajuns de urgenţă la spital,

de Redactia Observator

la 22.07.2018 , 18:53

O pisică a atacat două familii de chinezi care luau masa în Portul Tomis, la Constanţa

Două familii de chinezi au fost atacate de o pisică, în timp ce luau masa, în Portul Tomis, în Constanţa. Trei copii cu vârste între 8 şi 10 ani au ajuns de urgenţă la spital, după ce au fost grav răniţi de felina furioasă.

Turiştii chinezi s-au trezit cu pisica pe masa, în timp ce luau cina. Copiii au încercat să o dea jos, moment în care felina a devenit foarte agresivă. Şi-a înfipt ghearele în faţa unei fetiţe de 10 ani, după care a zgâriat-o pe gât.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În numai câteva clipe a atacat-o şi pe cealaltă fetiţă, în vârstă de 8 ani, zgâriind-o puternic pe braţul drept şi nu l-a iertat nici pe băieţelul de la masă, lăsându-i o rană pe un picior.

Oamenii au sunat imediat la ambulanţă, fiind vorba de o pisica de pe stradă, făcându-şi griji în special pentru fetiţa zgâriată pe faţă. Copiii au fost transportaţi la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Sursă: ziuadeconstanta.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Turişti chinezi atacaţi de o pisică extrem de furioasă, în timp ce luau masa, la Constanţa. Trei copii au ajuns cu răni la spital (Video)