Antena Meniu Search
x

Chinurile mirelui până la nuntă

Atunci când vorbim despre nuntă gândul ne zboară automat la mireasă. Ea suferă cel mai mult în căutarea rochiei mult visate, a pantofilor şi tot restul poveştii de basm.

Vezi și

Atunci când vorbim despre nuntă gândul ne zboară automat la mireasă. Ea suferă cel mai mult în căutarea rochiei mult visate, a pantofilor şi tot restul poveştii de basm. 

Mirele are, însă, o misiune şi mai grea: aceea de a-şi însoţi consoarta la toate târgurile de nunţi posibile. Aşa că astăzi vă arătăm pregătirile de nuntă din perspectivă masculină.

"Drumul spre masa mirilor este unul lung şi, uneori, chiar şi anevoios. Primul pas este, evident, să găseşti viitoarea soţie. Apoi, ea îşi va căuta rochia de mireasă perfectă, iar ginerică nu se va lăsa nici el mai prejos. Şi este abia începutul. Dacă eşti bărbat şi ai venit la târgul de nunţi e clar că te aşteaptă o zi foarte lungă."

Pentru Bogdan timpul n-a mai contat astăzi. Cu o geacă în mâna stângă şi poşeta Ei în cea dreaptă, viitorul mire priveşte resemnat. Dar implicat.

Ochii alesei inimii sclipesc în faţa oglinzii. Dar cum să te hotărăşti atât de repede pe un subiect atât de delicat?

Alţii au fost ceva mai inventivi: au împărţit îndatoririle. E drept, acest mire e mai degrabă preocupat de telefonul mobil, aşa că a mai ignorat unii expozanţi. Oricum, are ordine precise trasate de viitoarea soţie.

Iar nota de plată o poate depăşi pe cea a rochiei de mireasă. La care se mai adaugă restul vestimentaţiei, verighetele, aranjamentele florale şi multe alte detalii care fac ca nunta să fie perfectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Chinurile mirelui până la nuntă