Antena Meniu Search
x

Cristina, o tânără de 16 ani, a dispărut din nou, de 2 zile. Polițiștii o aduc de fiecare dată înapoi, însă ea continuă să fugă

Polițiștii cer din nou ajutorul populației pentru a o identifica pe Chiriluş Cristina Elena, o fată de 16 ani care a fost dată dispărută de mai multe ori.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.08.2020, 18:55

Minora a fugit dintr-un centru familial
Chiriluş Cristina Elena a dispărut din nou fără urmă - Poliția Română
  • Chiriluş Cristina Elena nu e la prima dispariție
  • Polițiștii cer ajutorul

Oamenii legii au fost sesizaţi, pe 19 august, de reprezentaţii Complexului Elena Doamna din Piatra Neamţ, despre faptul că minora Chiriluş Cristina Elena  a a părăsit unitatea în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14:00 şi nu a mai revenit.

Adolescenta are o înălţime de circa 1,68 m, aproximativ 58 kg, păr brunet.

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un hanorac negru, blugi albaştri, fiind încălţată cu adidaşi.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului şi în localităţile limitrofe în vederea depistării acesteia, dar fără folos.

Ea a mai fost dată dispărută și pe data de 23 iulie, dar ar mai fi plecat și cu alte ocazii din centrul respectiv, potrivit monitorulneamt.ro.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea adolescentei căutate, este rugată să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristina, o tânără de 16 ani, a dispărut din nou, de 2 zile. Polițiștii o aduc de fiecare dată înapoi, însă ea continuă să fugă