Antena Meniu Search
x

Cimitirele au fost închise în Iași, în încercarea de limitare a răspândirii coronavirusului

Interdicţii noi au fost impuse în municipiul Iaşi. În încercarea de limitare a răspândirii cu noul coronavirus, Primăria a decis să interzică accesul şi în cimitire. Măsura vine după ce, tot în Iaşi, a fost interzis accesul populaţiei în mijloacele de transport în comun.

de Redactia Observator

la 07.04.2020, 12:02

Vezi și

Interdicţii noi au fost impuse în municipiul Iaşi. În încercarea de limitare a răspândirii cu noul coronavirus, Primăria a decis să interzică accesul şi în cimitire. Măsura vine după ce, tot în Iaşi, a fost interzis accesul populaţiei în mijloacele de transport în comun. În cimitir se mai poate intra acum doar pentru înmormântări sau lucrări deja avizate.

Cine se gândeşte ca în perioada următoare să vină la cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul celor dragi sau pentru a face curăţenie va găsi porţile închise şi un mesaj care îi anunţă că accesul este interzis. Este una dintre cele mai recente interdicţii decise de primăria Municipiului Iaşi.

Chiar dacă ieşenii nu îşi mai pot alina dorul faţă de cei dragi măcar cu o floare, par că înţeleg situaţia din acest an.

Coronavirusul nu ţine cont de sărbătorile pascale, aşa că multe dintre tradiţiile obişnuite nu vor mai exista anul acesta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Măsura adoptată la sfârşitul săptămânii trecute are ca scop limitarea contactelor între persoane şi reducerea listei de motive pentru a ieşi din casă a cetăţenilor.

Iaşiul a fost unul dintre primele oraşe, din ţară, unde Primăria a decis să interzică accesul, nejustificat, în mijloacele de transport în comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cimitirele au fost închise în Iași, în încercarea de limitare a răspândirii coronavirusului