Antena Meniu Search
x

Cinci ani fără Mădălina Manole

Mădălina Monole ar fi împlinit peste câteva zile 48 de ani. Părinţii, prietenii aproopiaţi sau simpli admiratori s-au adunat astăzi la mormântul ei din Ploieşti, să o pomenească. I-au adus trandafiri albi şi au plâns-o pe fata cu părul de foc

Vezi și

Mădălina Monole ar fi împlinit peste câteva zile 48 de ani. Părinţii, prietenii aproopiaţi sau simpli admiratori s-au adunat astăzi la mormântul ei din Ploieşti, să o pomenească. I-au adus trandafiri albi şi au plâns-o pe fata cu părul de foc. 

Pentru părinţii artistei au fost cinci ani nesfărşiţi. Îmbătrâniţi de lacrimi, de întrebări şi de durere, Ion şi Eugenia Manole nu-şi găsesc liniştea până nu află cum a murit fiica lor. Şi acum refuză să creadă că Mădălina Manole s-a sinucis.

Doi părinţi îmbătrâniţi de prea multă durere o plâng pe Mădălina Manole. Astăzi au pomenit-o, la cinci ani de la moarte, la cimitirul din Ploieşti, unde artista a fost înmormântată.

Au vărsat lacrimi lângă mormântul ei prieteni, rude sau simpli admiratori. Acum cinci ani, pe 14 iulie, chiar de ziua ei, Mădălina Manole a fost găsită moartă în casa din Otopeni. Înghiţise o cantitate prea mare dintr-o substanţă toxică. Părinţii ei refuză şi acum să creadă că fiica lor s-a sinucis.

Petru Mircea, fostul soţ al artistei, nu a venit astăzi la cimitir. De câţiva ani este în război cu părinţii Mădălinei Manole. Şi l-a ţinut departe de ei şi pe nepotul lor. Băiatul avea un an când şi-a pierdut mama.

Eugenia şi Ion Manole susţin că numai dorul de fiica lor i-a mai ţinut în viaţă. Pe Mădălina, amândoi o visează tot timpul.

Fanii au acoperit astăzi mormântul Mădălinei Manole cu trandafiri albi şi roşii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cinci ani fără Mădălina Manole