Antena Meniu Search
x

Cine n-are colegi de muncă, plăteşte pentru ei. Şi îi alege aşa cum îi doreşte. Reportaj în huburile din Bucureşti

Atunci când viaţa la birou este anostă, tinerii se refugiază în locuri în care spun că lucrează de plăcere.

Vezi și

Atunci când viaţa la birou este anostă, tinerii se refugiază în locuri în care spun că lucrează de plăcere. Spaţiile comune de muncă sau, mai pe limbajul tinerilor, huburile, au devenit deja o modă. Mulţi ţin în astfel de localuri şi întâlnirile de afaceri. Povestesc că se simt relaxaţi, iar creativitatea lor este stimulată. Reporterii Observator au făcut un tur prin Bucureşti. 

Să munceşti într-un spaţiu colorat, plin de cărţi şi energie pozitivă este posibil. Conceptul se numeşte anticafe. Şi are şi o bucătărie de unde te poţi servi cu fructe proaspete, ceaiuri şi gustări. Totul, în preţul unei ore.

Într-un alt loc din Bucureşti, găsim o altă poveste, începută după o idee asemănătoare. Aici se pot ţine şi şedinţe, dar există şi un spaţiu comun, pentru socializare. 

Pentru 7 lei pe oră, Iulia a ales locul asta ca să lucreze la proiectul ei: "Sunt blogger de călătorii. Când nu călătoresc, scriu pe blog despre toate excursiile pe care le-am făcut, acum descriu ce am făcut în Noua Zeelandă."

Într-un alt colţ de Bucureşti, găsim de departe cel mai mare Hub din România. Atmosfera e una foarte degajată, chiar dacă lumea chiar munceşte. Cei care vor să vină aici zilnic pot să îşi facă şi abonament. 400 de lei pentru 40 de ore sau 1100 de lei pe lună. Tinerii se simt ca în familie. 

Pentru aceşti tineri munca este ca o ieşire în oraş. Şi lucrează cu zâmbetul pe buze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cine n-are colegi de muncă, plăteşte pentru ei. Şi îi alege aşa cum îi doreşte. Reportaj în huburile din Bucureşti