Antena Meniu Search
x

Cine sunt turiştii care s-au aflat LA UN PAS DE MOARTE în atentatul SÂNGEROS din inima Londrei! Detalii cutremurătoare

Mai mulți turiști străini, unii aflați pentru prima dată în capitala Marii Britanii, se află printre victimele atentatului sângeros de miercuri, 22 martie, din Londra. Între aceștia și cuplul de români răniți pe podul de la Westminister.

Printre victimele atacului sângeros de miercuri din inima Londrei, se află mai mulţi turişti străini, unii aflaţi pentru prima dată în capitala Marii Britanii.

Doi studenți din Franța sunt în stare critică în spital după ce au fost loviți de mașină pe pod, un al treilea a fost luat pe capota mașinii, însă, din fericire, a scăpat doar cu răni mai ușoare.

Citeşte şi Doi ROMÂNI RĂNIŢI în atacul terorist de la Parlamentul Marii Britanii! Cel puţin 5 morţi şi 40 răniţi! VIDEO DIN MOMENTUL ATACULUI

Alţi cinci turiști, din Coreea de Sud și un cetățean german stabilit în Australia se află printre victimele care au suferit răni.

Pe acelaşi subiect

Și patru studenți de la Ormskirk's Edge Hill University au ajuns la spital. 

În afara polițistului și a agresorului, nu se cunosc încă detalii despre identitatea celorlalte trei persoane care şi-au pierdut viaţa în atacul nerevendicat încă.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE! ATACUL de la Londra, comis chiar în ziua în care s-a împlinit un an de la ATENTATUL TERORIST de la Bruxelles, soldat cu 32 de morţi (FOTO&VIDEO)

Doi tineri din România care urmau să se căsătorească au fost răniți la Londra în atentatul terorist din zona Westminster. Ministerul de Externe a anunţat că bărbatul a fost externat, însă prietena lui, cu care se afla în vacanţă la Londra şi urma să se căsătorească, se află în continuare în stare gravă.

Cinci morţi şi 40 de răniţi - acesta este ultimul bilanţ al tragediei petrecute ieri în apropierea Parlamentului britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Cine sunt turiştii care s-au aflat LA UN PAS DE MOARTE în atentatul SÂNGEROS din inima Londrei! Detalii cutremurătoare