Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinematograf în aer liber, lângă Coloana Infinitului din Târgu Jiu

Cum cinematografele s-au închis de câteva luni, câțiva tineri din Târgu Jiu au găsit soluția să se reunească și să vadă un film într-un decor de poveste. Parcul care găzduiește celebra sculptură a lui Brâncuși, Coloana Infinitului, s-a transformat într-un uriaș cinematograf în aer liber. Spectatorii au stat pe fotolii din puf, dar la distanță unul de altul.

de Redactia Observator

la 12.07.2020 , 12:10

  • 140 de tineri s-au bucurat de o peliculă lansată de curând
  • Serile de film în aer liber vor continua

Păstrați distanța a fost primul sfat pe care l-au primit tinerii dornici să-și petreacă seara într-un mod inedit. La film, în aer liber. Parcul Coloanei fără Sfârșit a ținut loc de sală de cinema imediat după apus.

Cei dornici de o porție de relaxare în natură au trecut mai întâi testul termometrului. Apoi au început ședințele foto printre fotoliile în culorile curcubeului, lângă celebra sculptură a lui Brâncuși ori lângă roaba cu vin de mure și fructe proaspete.

Inițiativa le-a aparținut câtorva tineri din Târgu Jiu. Și lor le era dor să vadă un film, dar au vrut să împartă momentul și cu alții.

Vezi și

Ionel Burtea, organizator: Am vrut să mutăm cinema-ul din spațiile închise într-un spațiu deschis, inedit, chiar în parc, la Coloana Infinitului, la noi în oraș.

Pe marele ecran, a rulat un film lansat în această primăvară, cu actorul Ben Affleck în rolul principal.

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Serile de film în aer liber vor continua și weekendul următor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Cinematograf în aer liber, lângă Coloana Infinitului din Târgu Jiu