Antena Meniu Search
x

Ciocolată cu lapte pentru siluetă

Cercetătorii americani oferă motive de fericire oricărui om care trebuie să dea jos nişte kilograme, dar este îndrăgostit de dulciuri

Vezi și

Cercetătorii americani oferă motive de fericire oricărui om care trebuie să dea jos nişte kilograme, dar este îndrăgostit de dulciuri

Şi asta pentru că savanţii din Statele Unite au descoperit dieta cu ciocolată cu lapte. Bineînţeles, nutriţioniştii din România şi-au pus mâinile în cap la auzul invenţiei de peste Ocean.

Laptele este un aliment nu o băutură, fiind un compus extrem de caloric. Proteina animală cu un grad ridicat de nutrienţi şi combinaţia cu grăsimea nu ajută în niciun caz la slăbit. Totuşi, dacă nu puteţi trăi fără dulciuri, măcar optaţi pentru varianta dietetică.

Putem lua varianta de ciocolată neagră cu o concentraţie cât mai mare de 70 - 90 la sută de cacao. Cacao cât mai concentrată cu cât mai puţină grăsime în combinaţie cu lapte vegetal, de cocos, de soia, de migdale.

Important este să bem această ciocolată cu lapte de trei ori pe zi.

Ideal e la micul dejun şi înainte de a merge la sală tocmai pentru a avea un substituent alimentar, dar imediat după pentru a putea înlocui proteina consumată în timpul orelor de fitness.

Dacă nutriţioniştii resping din start dieta propusă de americani, instructorii de fitness o iau în calcul cât se poate de serios.

Înainte de antrenament ne ajută pentru că ne dă foarte multă energie. Dacă nu am mâncat toată ziua absolut nimic şi vrem să avem energie putem să consumăm ciocolată cu lapte şi antrenamentul va fi făcut la intensitate maximă. Dacă consumăm ciocolată cu lapte înainte de antrenament creştem masa musculară. De gustul ciocolatei cu lapte ne putem bucura şi după orele de fitness.

Nu există rezultate fără a fii constanţi într-o sală de sport. Trebuie să mergem de trei ori pe săptămână. Să nu cumva să uităm de antrenamentele cardio. Să combinăm exerciţiile funcţionale cu cele cardio şi chiar dacă este frig afară putem o dată pe săptămână să ieşim şi în parc să alergăm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Ciocolată cu lapte pentru siluetă