Antena Meniu Search
x

O cisternă cu 20 de tone de sodă caustică s-a răsturnat la ieșire din Huși. Şoferul încarcerat, intervin forţe numeroase de salvare

O cisternă încărcată cu 20 de tone de sodă caustică s-a răsturnat la ieşire din Huşi. Şoferul, un cetăţean moldovean, a rămas încarcerat în cabină, forţe numeroase de salvare fiind trimise la faţa locului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.03.2019, 20:26

Cisternă cu 20 de tone de sodă caustică, răsturnată la Huşi - vremeanoua.ro

O cisternă încărcată cu 20 de tone de sodă caustică s-a răsturnat la ieşire din Huşi.

Şoferul, un cetăţean moldovean, a rămas încarcerat în cabină, forţe numeroase de salvare fiind trimise la faţa locului.

Cisternă cu 20 de tone de sodă caustică, răsturnată la Huşi

O autocisternă încărcată cu 20 de tone de sodă caustică s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșire din municpiul Huși.

La fața locului au fost trimise forțe impresionante: echipaje medicale și echipe de descarcerare, anunţă vremeanoua.ro

Şoferul autocisternei, înmatriculată în Republica Moldova, un bărbat de 49 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Husi, constient, starea sa fiind stabilă.

"Evenimentul rutier a avut loc pe DN 24 într-o curbă la dreapta. Autocisterna s-a răsturnat în partea stângă a direcției de deplasare. Se circulă pe un singur sens, alternativ. Se va întocmi dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt la IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O cisternă cu 20 de tone de sodă caustică s-a răsturnat la ieșire din Huși. Şoferul încarcerat, intervin forţe numeroase de salvare