Antena Meniu Search
x

Claudiu Toader, un pizza-chef celebru, a murit inexplicabil

Un pizza-chef celebru a murit inexplicabil, la numai 30 de ani. Claudiu Toader s-a prăbuşit după o petrecere, sâmbătă noaptea

Vezi și

Un pizza-chef celebru a murit inexplicabil, la numai 30 de ani. Claudiu Toader s-a prăbuşit după o petrecere, sâmbătă noaptea

Îmbrăţişaţi în cel mai greu moment, George şi sora lui îşi plâng fratele. Pe Claudiu, care s-a stins fulgerător ieri noapte.Trei fraţi, uniţi de aceeaşi pasiune. Pizza.

La numai 30 de ani, Claudiu era, aşa cum spun toţi, cel mai bun. Deschise, împreună cu fraţii lui, o pizzerie de succes în Bucureşti. Sâmbătă seara, Claudiu a închis pizzeria şi a mers la o petrecere. Era vesel. La fel ca întotdeauna.

S-a întors primul acasă, în apartamentul în care locuia împreună cu fratele său. A fost gasit mort. Nimeni nu ştie de ce inima lui s-a oprit. Se lovise de curând la cap, dar medicii îl asiguraseră că viaţa nu-i e în pericol.

Moartea lui rămâne un mister. Iar el rămâne un reper. Înainte să moară, Claudiu a dat numele unei pizza. În mâinile lui, pizza zbura pur şi simplu.

În micul lor local, Claudiu făcea spectacol. Alerga între cuptor, bucătărie şi clienţi. Prelua comenzi, cânta şi frământa. Îşi dăruia energia, talentul şi zâmbetul. Iar lumea e, de ieri, cu un zâmbet mai săracă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Claudiu Toader, un pizza-chef celebru, a murit inexplicabil