Antena Meniu Search
x

Clientul care a înjunghiat un taximetrist şi apoi s-a sinucis era drogat

Tânărul avea un comportament delirant şi şi-a atacat victima cu o foarfecă, aparent fără niciun motiv. Vecinii spun că nu se înţelegea nici cu părinţii.

Vezi și

 Tânărul avea un comportament delirant şi şi-a atacat victima cu o foarfecă, aparent fără niciun motiv. Vecinii spun că nu se înţelegea nici cu părinţii.

Scandalurile erau atât de mari că ajungeau până la uşa lor.

Călăul se pregătea să-i dea lovitura fatală, când taximetristul a reuşit să deschidă portiera şi să se arunce din maşină.

În timp ce victima striga după ajutor, agresorul a luat-o la fugă şi a încercat să se ascundă într-o casă. Proprietarii s-au îngrozit când l-au văzut intrând, ca un hoţ, pe geam.

Gonit din casă, individul s-a refugiat în primul local care i-a ieşit în cale. Delira, spun martorii, şi a încercat să-şi ia singur zilele. Petele de sânge de pe pereţi şi podea stau mărturie.

Individul, în vârstă de 24 de ani, n-a mai putut fi salvat de medici. Rememorând cele întâmplate, taximetristul povesteşte că ceva i-a dat de bănuit încă de la început.

Agresorul a absolvit matematică-informată la Universitatea Ovidius din Constanţa. Lucra într-un club din Mamaia şi locuia cu părinţii.

De curând, tânărul a distribuit pe facebook un mesaj prin care îi îndemna pe români la luptă, semn al zbuciumului său interior. Necropsia va stabili dacă era drogat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Clientul care a înjunghiat un taximetrist şi apoi s-a sinucis era drogat