Antena Meniu Search
x

Clipe de teroare pentru familia unui primar din Roznov. Un foc de armă s-a auzit în curtea edilului

Clipe de teroare pentru familia primarului din Roznov. Un foc de armă s-a auzit în curtea edilului. Acasă, chiar afară, în acel moment, era doar ginerele.

Vezi și

Clipe de teroare pentru familia primarului din Roznov. Un foc de armă s-a auzit în curtea edilului. Acasă, chiar afară, în acel moment, era doar ginerele bărbatului. Deocamdată nimeni nu ştie cine sau de ce ar fi tras. Poliţiştii nu au niciun suspect. 

"Doamne fereşte, chiar nici nu vrem să trăim cu stresul ăsta, că a fost cu intenţie pe stradă!", spune o femeie. Şuierătura s-a auzit chiar în curtea primarului din localitate. Edilul nu era acasă, dar ginerele lui era chiar în curte. "Vine ginerele domnului primar, alb ca varul, tremurând tot că cineva a tras cu o armă."

Ionel Ciubotaru, primarul orașului Roznov: "L-am găsit pe băiat foarte speriat. Mi-a povestit după aceea că în momentul în care a auzit focul de armă, undeva în spatele lui şi în faţă au căzut frunzele, a mers după un zid ca să se adăpostească crezând că va mai urma un foc."

Oamenii care au auzit pocnitura cred că glonţul a fost tras cu o puşcă de vânătoare. Edilul spune însă că nu ştie ca vreun vecin să fie vânător sau să deţină legal armă. Aşa că a chemat imediat poliţia. Anchetatorii au răscolit locul, dar n-au găsit niciun glonț în zona indicată de martori.

Până acum poliţiştii nu au niciun suspect în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Clipe de teroare pentru familia unui primar din Roznov. Un foc de armă s-a auzit în curtea edilului