Antena Meniu Search
x

Noapte incendiară, cu stripperi și dansatori profesioniști, de 8 Martie

După o zi în care au primit cadouri, flori şi urări, doamnele şi domnişoarele au încheiat sărbătoarea cu petreceri. Noaptea a fost a lor. Au umplut cluburile, dar au petrecut cu simţ de răspundere. Au avut şi de ce. Organizatorii le-au pregătit spectacole cu stripperi şi dansatori profesionişti.

de Redactia Observator

la 09.03.2019, 10:29

Vezi și

După o zi în care au primit cadouri, flori şi urări, doamnele şi domnişoarele au încheiat sărbătoarea cu petreceri. Noaptea a fost tot a lor. Au umplut cluburile, dar au petrecut cu simţ de răspundere. Au avut şi de ce. Organizatorii le-au pregătit spectacole cu stripperi şi dansatori profesionişti, care s-au dovedit a fi cele mai inspirate "daruri".

Azi-noapte, doamnele şi domnişoarele au lăsat inhibiţiile la garderobă şi s-au dezlănţuit în cluburile din Bucureşti. Zeci de petreceri au fost organizate special pentru ele.

Ca să se bucure în voie de spectacolul oferit de stripperi, cele mai multe şi-au lăsat acasă soţii şi iubiţii. S-au înghesuit în jurul scenei, ca să admire îndeaproape "cadourile": muşchii şi bronzul perfect al dansatorilor le-au cucerit total.

Show-ul baietilor le-a încins chiar şi pe cele mai timide dintre ele.

Dupa un asemenea spectacol, tinerele nu s-au arătat dispuse să pună capăt petrecerii. Aşa că distracţia a continuat până în zori, când cele mai multe au plecat, probabil spre casă, fără glas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noapte incendiară, cu stripperi și dansatori profesioniști, de 8 Martie