Antena Meniu Search
x

CNADNR amână cu șase luni despăgubirea record către tânăra rămasă fără o mână

Compania de Drumuri va plăti peste șase luni despăgubirea record către tânăra care şi-a pierdut o mână într-un accident rutier.

Vezi și

Compania de Drumuri va plăti peste șase luni despăgubirea record către tânăra care şi-a pierdut o mână într-un accident rutier.

A trecut o săptămână de la decizia definitivă a instanţei, Georgiana Ghegeliu nu a primit nici un leu. Şi mai are de aşteptat. Într-un răspuns oficial, Compania de Drumuri invocă o ordonanţă de Guvern din 2002, prin care amână termenul de plată cu jumătate de an.

Compania Naţională de Drumuri trage de timp şi caută pretexte, în loc să plătească despăgubirile. Mai mult, compania de stat vrea să găsească propriii vinovaţi şi să-i sancţioneze. În prezent sunt cercetaţi 3 angajaţi ai CNADNR pentru neglijenţă în serviciu. Iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, vor plăti scump.

Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale în aprilie 2012, la şase ani de la accidentul care a lăsat-o fără mâna dreaptă. Fata mergea spre Braşov cu prietenul ei.

Pe DN1, tânărul a tras dreapta de volan, pentru a evita o maşină care intrase pe sensul lor de mers. Maşina s-a izbit de un parapet metalic, care era parţial stricat şi, în loc să protejeze, a străpuns portiera maşinii amputându-i tinerei braţul drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » CNADNR amână cu șase luni despăgubirea record către tânăra rămasă fără o mână