Antena Meniu Search
x

Controversatul afacerist gorjean Coco Păun a fost prins de 48 de ori fără permis la volan, dar niciun dosar nu a ajuns în instanţă

De 48 de ori a fost prins fără permis şi, după tot atâtea dosare penale, a continuat să urce la volan liniştit. Este vorba de Coco Păun.

Vezi și

De 48 de ori a fost prins fără permis şi, după tot atâtea dosare penale, a continuat să urce la volan liniştit. Este vorba de Coco Păun, personaj monden şi controversat om de afaceri.  În ultimii 10 ani, a fost mereu cu un pas în faţa anchetatorilor. După ce primea sancţiunea, o contesta în instanţa. Sătui, procurorii ar fi decis să claseze dosarele. 

Legile sunt făcute pentru a fi încălcate. Pare a fi un mod de viaţă pentru Coco Păun. În ultimii 10 ani, controversatul om de afaceri gorjean a fost prins conducând cu permisul suspendat de 48 de ori! Ultima dată, la sfârşitul săptămânii trecute. Era în Sibiu, când un echipaj rutier l-a oprit şi, ca de fiecare dată, s-a deschis un dosar penal. Însă, în cele 48 de dosare penale deschise la legea circulaţiei pe numele lui Coco Păun, aproape în toate procurorii au dat clasare.  

Procurori din mai multe oraşe ar fi făcut cunoştinţă cu afaceristul. L-au investigat, dar niciun dosar nu ar fi fost trimis în judecată. 

Contestaţiile depuse de Coco Păun nu au fost soluţionate. Iar procurorii susţin că, în lipsa unei decizii judecătoreşti, aveau mâinile legate. 

Pe acelaşi subiect

Controversatul om de afaceri este cunoscut şi pentru alte scandaluri şi, mai ales, pentru aventurile sale mondene. 

Fosta lui iubită, Bianca Drăguşanu, l-a acuzat de violenţă. 

Coco Păun, pe numele său din buletin Constantin Păun, nu a putut fi contactat pentru explicaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Controversatul afacerist gorjean Coco Păun a fost prins de 48 de ori fără permis la volan, dar niciun dosar nu a ajuns în instanţă