Antena Meniu Search
x

COD PORTOCALIU de furtuna in Vaslui

Judetul Vaslui, in special in partea de est, se afla sub cod portocaliu de furtuna pana la ora 16:30, potrivit unei avertizari a Administratiei Nationale Meteorologie

Avertizarea este valabila indeosebi pentru partea de est a judetului, inclusiv localitatile Husi, Lunca Banului, Padureni, Tatareni, Cretesti, Stanilesti, Hurduci, Epureni, Averesti. Astfel, pana la ora 16.30, se vor semnala cantitati de apa ce pot atinge si depasi local 30 de litri pe metru patrat si izolat 40 - 50 l/mp, grindina de dimensiuni medii, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Tot pana la 16.30, jumatatea sudica a judetului Vaslui, inclusiv resedinta de judet, dar si judetul Vrancea, indeosebi zona delimitata de localitatile Panciu, Odobesti si municipiul Focsani, si judetul Iasi se afla sub avertizare de cod galben, semnalandu-se cantitati de apa ce pot atinge si depasi local 25 l/mp, izolat 30 l/mp, grindina, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

O alta zona afectata este si in estul judetului Timis, indeosebi zona localitatilor Costei, Lugoj, Boldur, Nadrag, si in estul judetului Arad - zona Pancota, Ineu, Sebis, Gurahont - este cod galben de precipitatii pana la ora 16.40, semnalandu-se grindina de dimensiuni mici si medii, averse de ploaie care pot depasi 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari temporare ale vantului.

De asemenea, vestul judetului Braila, nordul si estul judetului Buzau, centul si estul judetelor Ialomita si Calarasi, se afla si ele sub cod galben pana la ora 17.00. Aici se inregistreaza descarcari electrice frecvente, grindina si averse de ploaie ce pot cumula izolat 25 - 30 l/mp.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » COD PORTOCALIU de furtuna in Vaslui