Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Compatibilitatea partenerilor in functie de zodie

Oamenii se simt atrasi de orice le creaza senzatia de paranormal! Iar romanii nu fac exceptie de la acest lucru: Xred ca nu exista femeie careia sa nu i se fi ghicit in carti sau in cafea de cineva care se pricepe la acest lucru

Vezi și

Cand vine vorba despre horoscop, tot femeile sunt pe primul loc. Asta nu inseamna ca barbatii nu consulta pe furis previziunile astrale. Cu toate acestea, romanii nu iau foarte in serios zodiacul. Nu conteaza ce zodie are partenerul, important este sa existe intelegere.

Zodiacul este nelipsit din ziare, reviste si de la televizor. Chiar daca nu dam doi bani pe previziunile astrale, tot nu avem cum sa le ignoram. Desigur, exista si oameni care se ghideaza dupa ce e scris in stele. Totusi, marea majoritate considera horoscopul zilnic un fel de divertisment.

Astrologii spun ca cititul in stele nu este atat de simplu precum pare, iar o astrograma corecta se poate face abia dupa ani buni de studiu. De ce si-ar comanda cineva o astrograma, care - intre noi fie vorba - nu este deloc ieftina? Ca sa aflam ce ne rezerva viitorul, ca sa stim ce persoana ne este compatibila si tot asa. "Este foarte importanta compatibilitatea in astrologie. In India, de exemplu, si la ora asta parintii mirilor inainte de casatorie merg la astrolog sa intrebe daca relatia respectiva merita sa duca spre o casatorie sau se va rupe", explica astrologul Mariana Cojocaru.

In Romania, nu exista o astfel de traditie, insa asta nu inseamna ca zodiacul este ignorat cu desavarsire. Nici persoanele publice nu scapa de "regulile zodiilor". Tocmai de aceea asistam la despartiri si impacari neasteptate.

Fie ca ne alegem partenerii in functie de zodie sau nu, in final conteaza doar personalitatea fiecaruia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Compatibilitatea partenerilor in functie de zodie