Antena Meniu Search
x

Componente auto contrafăcute, descoperite de inspectorii RAR în multe magazine

Atenţie, de unde vă cumpăraţi piesele pentru reparaţia maşinii. Inspectorii RAR au găsit la multe magazine componente auto contrafăcute care pot pune în pericol viaţa pasagerilor

Atenţie de unde vă cumpăraţi piesele pentru reparaţia maşinii. Inspectorii RAR au găsit la multe magazine componente auto contrafăcute care pot pune în pericol viaţa pasagerilor

Cele mai multe probleme au fost descoperite la piesele de la sistemul de frânare. 

Fãră să le pese de siguranţa celor care vor circula mai apoi pe şosele, reprezentanţii unor magazine de piese auto pun la vânzare piese contrafăcute, de multe ori fără acte de provenienţă. Inspectorii Registrului Auto Român au verificat astăzi magazinele din unul dintre cele mai mari târguri auto din ţară.

Vezi și

Saboţi, discuri sau plăcuţe de frână de calitate îndoielnică, ce pot transforma o maşină obişnuită într-o sanie. Mii de şoferi cumpără piese ieftine dar neomologate. Însă, orice reparaţie ieftină poate însemna un accident.

Piesele false nu sunt greu de indentificat. Acest lucru se face, însă, numai înainte să fie montate pe maşină. Grav este când nici reprezentanţii magazinelor nici nu ştiu ce vând.

Vânzătorii de piese contrafăcute au primit din partea inspectorilor RAR amenzi de până la 5000 de lei fiecare, iar produsele neomologate vor fi distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Stiri sociale » Componente auto contrafăcute, descoperite de inspectorii RAR în multe magazine