Antena Meniu Search
x

Video Comuna care a renunţat la extinderea reţelei de canalizare pentru o capelă de 100.000 de euro. Primarul dă vina pe fostul edil

Investiţie de lux într-o comună săracă din Maramureş. Primăria a alocat din buget nu mai puţin de o sută de mii de euro pentru construcţia unei capele. Localnicii sunt revoltaţi şi nu înţeleg pe ce s-au cheltuit atâţia bani, în condiţiile în care capela de lux nu ar avea nici măcar grup sanitar.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 28.10.2021, 14:43

Vezi și

Sătenii spun că şi-ar fi dorit ca această sumă să fie cheltuită pentru extinderea reţelei de canalizare pentru că în localitate sunt aproximativ 30 de locuinţe neracordate la canalizare. Practic, suma reprezintă 10% din bugetul localităţii. Actualul primar spune că investiţia a fost demarată pe vremea fostului edil şi dacă ar fi ţinut de semnătura lui, niciodată nu ar fi aprobat o asemenea construcţie. 

Fostul primar se apără şi spune că suma nu este una foarte mare deoarece materialele sunt de calitate şi cel mai mult a costat cantitatea de fier beton care a fost investită aici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Comuna care a renunţat la extinderea reţelei de canalizare pentru o capelă de 100.000 de euro. Primarul dă vina pe fostul edil