Concurentul Top Chef, Razvan Alexandru a gatit un tiramisu molecular

Publicat: 23.11.2012, 17:01.
Actualizat: 07.04.2017, 00:25

Bucataria moleculara intra din ce in ce mai mult si in tara noastra. A demonstrat-o aseara Razvan Alexandru , unul din concurentii show-ului Top Chef, care a gatit profiterol aproape din nimic. Bucatarul i-a indulcit pe cei aproape o suta de chefi veniti din toata tara la intalnirea anuala a bucatarilor - Ospitalitate in Romania.

Bucataria moleculara intra din ce in ce mai mult si in tara noastra. A demonstrat-o aseara Razvan Alexandru , unul din concurentii show-ului Top Chef, care a gatit profiterol aproape din nimic. Bucatarul i-a indulcit pe cei aproape o suta de chefi veniti din toata tara la intalnirea anuala a bucatarilor - Ospitalitate in Romania.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.