Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concurentul Top Chef, Razvan Alexandru a gatit un tiramisu molecular

Bucataria moleculara intra din ce in ce mai mult si in tara noastra. A demonstrat-o aseara Razvan Alexandru , unul din concurentii show-ului Top Chef, care a gatit profiterol aproape din nimic. Bucatarul i-a indulcit pe cei aproape o suta de chefi veniti din toata tara la intalnirea anuala a bucatarilor - Ospitalitate in Romania.

de Redactia Observator

la 07.04.2017 , 00:25

Bucataria moleculara intra din ce in ce mai mult si in tara noastra. A demonstrat-o aseara Razvan Alexandru , unul din concurentii show-ului Top Chef, care a gatit profiterol aproape din nimic. Bucatarul i-a indulcit pe cei aproape o suta de chefi veniti din toata tara la intalnirea anuala a bucatarilor - Ospitalitate in Romania.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vei merge la vot în turul 2 al alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri sociale » Concurentul Top Chef, Razvan Alexandru a gatit un tiramisu molecular