Antena Meniu Search
x

Video Concurs neobişnuit la Harghita. Localnicii au defilat şi s-au "duelat" în excentricitate, îmbrăcaţi în diverse personaje celebre

Într-o localitate din sudul judeţului Harghita, imaginaţia localnicilor a fost pusă la încercare, într-o cursă cel puţin neobişnuită. Maşinile concurenţilor aliniate la start nu se vor întrece în viteză, ci în excentricitate. Războinici, vikingi, medici şi chiar jucării LEGO, toţi au putut fi văzuţi defilând pe uliţele satului. Evenimentul a atras şi atenţia celor trecuţi de a doua tinereţe.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 09:47

Vezi și

O stradă în pantă de 500 de metri a fost transformată într-o pistă neconvenţională pe care zeci de meşteri pricepuţi şi-au etalat vehiculele neobişuite, confecţionate cu materiale găsite prin gospodării.

Nici primarul nu a putut sta pe margine, acesta şi-a luat utilajul şi a pornit în cursă.

Laszlo Szanto, primar- participant: Scopul în primul şi în primul rând este distracţia, distracţia pentru tot satul, pentru tinerii noştrii.

11 echipe neînfricate au răspuns provocării, iar printre acestea s-a numărat şi Familia Flinstone.

Reporter: Ce loc o să primiţi?

Familia Flinstone​: Nu contează asta, am venit să ne distrăm.

De la fantezia epocii de piatră, ne întoarcem puţin spre temutele războaie din Nord-ul Europei. Purtând veşmintele războnicilor vikingi, mai mulţi tineri au decis să-şi transforme ,,vehiculul" într-o corabie. Din tribul stăpânilor mării a făcut parte şi un student italian.

Dominico Bacaru, concurent din Italia: Sunt student la Cluj pentru veterinară. Am venit pentru că au spus: Hai să vii la noi, să facem un derbi şi să ne distrăm împreună. 

Alţii au preferat să fie ambulanţieri, iar autospeciala lor s-a grăbit să sosească de la un accident.

Participant: Ultima dată a fost un accident şi acum am făcut o maşină pentru aceste ocazii.

Concursul i-a atras în joc chiar şi pe cei trecuţi de a doua tinereţe. Aceştia au venit în ajutorul meşterilor trăsniţi cu diferite obiecte găsite prin casă. La finalul ediţiei cu numărul şase, premiile nu au contat, însă participanţii au fost recompensaţi cu diplome de către organizatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Concurs neobişnuit la Harghita. Localnicii au defilat şi s-au "duelat" în excentricitate, îmbrăcaţi în diverse personaje celebre