Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Condiții greu de suportat în spitalul judeţean Constanţa

Indignat de condiţiile în care şi-a găsit bunica, internată în spitalul judeţean Constanţa, un băiat de 14 ani a făcut ce a crezut el că ar putea fi de ajtutor. A făcut câteva fotografii şi le-a postat pe internet, sperând că în acest fel va putea schimba ceva

de Redactia Observator

la 31.08.2015 , 16:21

Indignat de condiţiile în care şi-a găsit bunica, internată în spitalul judeţean Constanţa, un băiat de 14 ani a făcut ce a crezut el că ar putea fi de ajtutor. A făcut câteva fotografii şi le-a postat pe internet, sperând că în acest fel va putea schimba ceva. 

Şi nici la toaletă nu e indicat să vă duceţi. Pereţii sparţi şi faianţa traversată de păianjeni te fac imediat să dai un pas înapoi. Iar în saloane, în dulapuri, nici gând să poţi să pui o cutie de medicamente. Sertarele, mult prea vechi, sunt ruginite.

Astăzi am mers şi noi la spitalul judeţean de urgenţă Constanţa, unde a fost făcută filmarea. S-a făcut curat. Nu mai sunt gândaci, cel puţin nu la vedere, dar în rest, totul e la fel.

Vezi și

Imaginile scandaloase din spital au fost puse pe internet de un adolescent care s-a îngrozit de condiţiile insalubre când a mers în vizită la bunica lui. Bătrâna, septuagenară, e internată acolo. I-ar fi spus nepotului că au fost nopţi în care nu s-a putut odihni de teama insectelor.

"Dotările unor secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu sunt la standardele pe care le presupun ultimele norme în domeniu, însă conducerea nu a ascuns niciodată acest lucru, din contră, face toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii. Deratizarea se face periodic la intervalele stabilite prin protocoalele de lucru".

Nu e prima situaţie însă când pacienţii se plâng de condiţiile celui mai mare spital din Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Condiții greu de suportat în spitalul judeţean Constanţa