Antena Meniu Search
x

Constantin Hogea, de la primărie, în celulă

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea a ieşit în cătuşe azi noapte din sediul DNA. E acuzat că a primit şpagă un apartament ca să elibereze o autorizaţie de construcţie

Vezi și

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea a ieşit în cătuşe azi noapte din sediul DNA. E acuzat că a primit şpagă un apartament ca să elibereze o autorizaţie de construcţie

Şi afaceristul care ar fi dat mita a fost reţinut. Soţia primarului în schimb, al cărei nume apare. de asemenea în dosar, a fost lăsată să plece acasă. Dar se află sub control judiciar. 

După mai bine de şase ore de audieri, primarul municipiului Tulcea a ieşit încătuşat din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Galaţi. Soţia sa în schimb a fost lăsată să plece acasă, dar a fost pusă sub control judiciar.

Edilul este acuzat că a primit mită acum şase ani un apartament. În schimbul lui ar fi dat unei firme o autorizaţie de construcţie a unui bloc în oraş. La audieri a fost chemat şi cel care i-ar fi dat mită primarului şi, asemenea edilului, a plecat de la întâlnirea cu procurorii în cătuşe.

Înainte de audieri, mascaţii au ridicat mai multe documente din casa primarului, din sediul primăriei, dar şi din sediile unor societăţi comerciale din Tulcea.

În timpul percheziţiilor, mai mulţi proprietari de firme din Tulcea au mers în faţa casei primarului şi le-au cerut procurorilor să iasă afară. Voiau să-l reclame pe edil că le-a cerut mită să le ofere un spaţiu comercial, fără licitaţie.

Astăzi, edilul şi omul de afaceri vor fi duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Constantin Hogea, de la primărie, în celulă