Antena Meniu Search
x

Răsplată pentru pasiune! Mai mulți copii talentați au primit daruri prin proiectul „Adoptă un Premiant"

Premianţi la şcoală sau în activităţi extraşcolare, mai mulți copii din România au avut surpriza să primească ceea ce îşi doreau din tot sufletul, dar nu credeau că se va întâmpla curând. Darurile au venit prin proiectul „Adoptă un Premiant" derulat de Fundaţia Mereu Aproape şi compania românească RURIS.

De Redactia Observator la 12.09.2019, 10:56
Vezi și

Performanţa se obţine cu mii de ore de studiu, de repetiţii, cu zbatere pentru a reuşi. Premianţi la şcoală sau în activităţi extraşcolare, mai mulți copii din România au avut surpriza să primească ceea ce îşi doreau din tot sufletul, dar nu credeau că se va întâmpla curând. Darurile au venit prin proiectul „Adoptă un Premiant" derulat de Fundaţia Mereu Aproape şi compania românească RURIS. Reacţia copiilor a fost de la uimire la lacrimi de fericire.

Elena, Alexandra și Maria sunt trei fete aproapiate ca vârstă. Nu se cunosc dar toate trei sunt eleve exceptionale și fiecare are câte o pasiune. Elena iubește engleza și merge la olimpiade. Alexandra și Maria învață cu pasiune și tot cu pasiune fac și dans sportiv.

Îmi place foarte mult să dansez pentru că atunci când dansez mă simt liberă, mă simt eu, pot să-mi transmit sentimentele - Maria Mihalache, beneficiar

Pasiunea Mariei a pornit de la o secvență de dans de pe internet pe care mama ei i-a aratat-o pe când fetița avea doar cinci ani. De atunci, Maria dansează zilnic, acasă sau la sala de antrenament, și are deja cinci titluri de campioană a României la dans sportiv. La nouă ani a cîștigat, la categoria standard, titlul suprem la German Open Championships.

Sunt dansatori cu vârste mai mari care pot să ajungă să nu câștige niciodată, pentru că e echivalentul unui mondial la nivel de copii acea competiție - Mihaela Mihalache, mama Mariei

Pasiunea Mariei înseamnă mii de ore de pregătire și grija pentru ținutele de concurs. Prin proiectul "Adoptă un premiant", Maria a primit în dar două ținute noi și încălțămintea specială pentru dans.

Copiii de condiție medie, copiii care provin din famili simple, obișnuite, sunt cei care și reușesc de cele mai multe ori în viață pentru că sunt dornici să-și depășească condiția și să le arate tuturor celorlalți ce pot ei să facă - Mihaela Mihalache, mama Mariei

Tot voința și pasiunea o ajută și pe Alexandra să obțină premii la concursurile de dans sportiv la care participă, dar și la școală.

Îmbrăcată într-una dintre ținutele ei de dans și foarte emoționată, Alexandra a primit cu bucurie darurile surpriză.

Sunt foarte importante și vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru aceste lucruri minunate! - Alexandra

Emoțiile au pus stăpânire și pe Elena, copila care ia numai premiul întâi la școală și care iubește limba engleză.

A fost emoționant, ca și în alte cazuri, și în alte cazuri când Rurirs s-a implicat în a ajuta copii care sunt foarte buni la învățătură - Claudiu Ceauș, director vânzări RURIS

Cele trei fete fac parte din grupul de opt copii incluși în ediția de anul acesta a poiectului „Adoptă un Premiant" susținut de Fundația Mereu Aproape și firma românească RURIS. Ei provin din familii cu resurse materiale limitate din București și din județele Călărași, Ilfov, Prahova, Sălaj, Teleorman și Vaslui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Răsplată pentru pasiune! Mai mulți copii talentați au primit daruri prin proiectul „Adoptă un Premiant"