Antena Meniu Search
x

Copil de 5 ani din Craiova, filmat la volanul unui bolid de lux

Noi imagini cu un copil la volan au apărut pe internet. De data aceasta, un băieţel de 5 ani din Craiova conduce un bolid de lux sau face drifturi cu ATV-ul. Mândru de isprava puştiului, tatăl a postat totul pe Facebook.

de Redactia Observator

la 02.05.2019, 09:14

Vezi și

Noi imagini cu un copil la volan au apărut pe internet. De data aceasta, un băieţel de 5 ani din Craiova conduce un bolid de lux sau face drifturi cu ATV-ul. Mândru de isprava puştiului, tatăl a postat totul pe Facebook. Inclusiv scene în care copilul se dă în spectacol, ţinând două cuţite în mâini. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.

Dezinvolt, copilul din Craiova se urcă în maşină şi începe să dea ture. Se cunoaşte că nu e prima dată când face asta.

Imaginile au strâns în câteva ore sute de vizionări şi comentarii. Oamenii sunt uimiţi şi spun că este o infracţiune. Comisă de părinţi, care l-au învăţat şi i-au permis să conducă.

Într-o altă filmare, băiatul dansează cu două cuţite în mâini.

Iar tatăl nu s-a lăsat şi a postat din nou. De data aceasta, el conduce mașina dansând, iar copilul este ținut în față de un alt bărbat, fără să i se asigure o minimă protecție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform unor surse din Poliţie, băiatul ar fi nepotul unui interlop celebru din Craiova care, în anul 2003, a scos în stradă sute de romi înarmați cu săbii, bâte și topoare, ca să-şi regleze conturile cu o altă grupare. Şi tatăl copilului ar fi fost implicat, la rândul său, în numeroase scandaluri.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet şi au declanşat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copil de 5 ani din Craiova, filmat la volanul unui bolid de lux