Antena Meniu Search
x

Un copil din Suceava a devenit polițist pentru o zi

Cadou neaşteptat pentru un copil din Suceava. Poliţiştii din oraş au ales să îi aducă un zâmbet chiar de ziua copiilor.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 17:00

Vezi și
  • Agentul Ionuţ are nouă ani.
  • A fost prima lui misiune.

Cum băiatul îşi doreşte să îmbrace uniforma oamenilor legii când va creşte mare, agenţii i-au dat şansa să fie poliţist pentru o zi.

Agentul Ionuţ are nouă ani, iar aceasta este prima lui misiune. Micul poliţist îşi ia meseria în serios şi este foarte atent să nu-i scape nicio ilegalitate.

Ionuţ: Sunt atent la masini sa nu incalce regulile de circulatie

Îşi doreşte să devină om al legii, iar astăzi a avut şansa să vadă cum arată o zi din viaţa unui poliţist. Vestea i-a fost dată chiar de partenerul său de azi, care i-a adus şi câteva cadouri. Printre ele şi uniforma.

Ionuţ provine dintr-o familie modestă, iar poliştiştii suceveni au aflat de visul lui prin intermediul asociaţiei care are grijă de el şi de fraţii lui.

Ionuţ Epureanu - purt. de cuv. IPJ Suceava: Sunt si eu Ionut, inainte de a fi politist si nu poate sa nu te sensabilizeze un astfel de caz. Ii urma lui Ionut multi ani in cariera in proaspata cariera de poltist si ii dorim mamei toate cele bune si o felicitam pt cum isi educa acesti copii.

Anca Litra - mama lui Ionuţ: Multumim domnilor poltisti pt cadoul pe care l-au facut la copii si sper că visul asta al lui o sa devina chiar realitate intr-o bună zi.

Gestul polişitilor a fost apreciat chiar şi de cei pe care Ionuţ i-a oprit azi în trafic.

Şofer: Apreciez astfel de gesturi. Totodata e foarte important sa ii scoatem in evidenta pe acesti copii si sa ii familiarizam cu educatia rutiera si cu toate lucuruile la care ei vor supusi mai departe in viata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Suceava a devenit polițist pentru o zi