Antena Meniu Search
x

Dialog sfâşietor între un copil și salvatorii lui. Încuiat în casă de tată, micuţul a fost salvat de pompieri

Cea mai emoţionantă misiune a pus faţă în faţă pompierii din Constanţa şi un copil de cinci ani.

Vezi și

Cea mai emoţionantă misiune a pus faţă în faţă pompierii din Constanţa şi un copil de cinci ani. Despărţiţi de o uşă de metal, salvatorii şi băiatul au purtat un dialog sfâşietor. Încuiat în casă chiar de tată, băiatul a strigat după ajutor de la balcon. Iar vecinii au sunat la 112, de teamă că s-ar putea prăbuşi de la etaj.

Dincolo de uşa de metal, este captiv un copil de 5 ani. Chiar tatăl său l-a încuiat, când a plecat de-acasă. În timp ce poliţiştii încearcă să-l găsească, pompierii îl ţin de vorbă pe băiat. 

Câţiva vecini au zărit copilul pe balcon. Plângea şi îşi striga părinţii. Oamenii s-au temut să nu cadă de la etajul patru şi au sunat la 112.

Abia după o oră, tatăl a fost găsit. Copilul a ajuns acum într-un centru de plasament. Va sta acolo până când asistenţii sociali vor decide dacă tatăl, separat de soţia sa, poate să-l crească în siguranţă. 

Drama lui este drama a sute de mii de copii cu familii destrămate. 

Anual, în România, aproximativ 30 de mii de cupluri divorţează. În ultimii 6 ani, peste 100 de mii de copii minori au văzut cum părinţii lor îşi termină relaţia în faţa judecătorilor.

Iar asta îi poate marca pe viaţă pe minori, spun psihologii, care atrag atenţia că divorţul pe cale amiabilă şi custodia comună rămân cele mai bune soluţii pentru o separare cât mai puţin traumatizantă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dialog sfâşietor între un copil și salvatorii lui. Încuiat în casă de tată, micuţul a fost salvat de pompieri