Antena Meniu Search
x

Copilă luată de ape din brațele părinților

În Teleorman, o viitură a luat o căruţă în care se afla o familie întreagă. Părinţii şi doi copii au fost salvaţi de câţiva martori

Vezi și

În Teleorman, o viitură a luat o căruţă în care se afla o familie întreagă. Părinţii şi doi copii au fost salvaţi de câţiva martori.

 O familie întreagă a încercat să traverseze râul umflat cu această căruţă. Un băieţel de cinci ani, sora lui care nu împlinise încă patru ani, încă o fetiţă de numai zece luni şi părinţii lor. Se întorceau de la câmp, dar n-au mai apucat să ajungă pe celălalt mal al apei.

Câţiva localnici le-au auzit strigătele şi cu riscul să-şi piardă viaţa au intrat în apa învolburată să-i salveze.Strigau după ajutor. Era mama cu copii, cu copilul mic în braţe. Am sărit, i-am scos din gârlă, tatăl era şi el mai la vale, mort, disperat, am sărit şi după celălalt şi l-am scos şi pe celălalt din apă.

Ca nişte eroi, localnicii au reuşit să-i salveze pe părinţi, pe băiatul de cinci ani şi pe fetiţa de zece luni. La copila de trei ani şi jumătate n-a apucat să ajungă niciunul dintre ei.

Aşa că au sunat disperaţi la 112. Medicii i-au luat pe cei doi copii salvaţi şi pe părinţii lor şi i-au dus la spital. Iar pompierii au pornit în căutarea fetiţei de trei ani jumătate.

Au trecut deja trei zile de când o caută pe fetiţă, dar misiunea lor e aproape imposibilă din cauza debitului ridicat.Părinţii fetiţei sunt şi acum internaţi în spital. Şi se roagă ca pompierii să o găsească pe copila lor luată de ape, să o poată înmormânta creştineşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Copilă luată de ape din brațele părinților