Antena Meniu Search
x

Copilul ars în incubator are cinci ani

Alexandru, băiatul ars într-un incubator din cauza unei asistente, a împlinit astăzi cinci ani. Semnele de pe corp păstrează vie ziua tragediei

Vezi și

Alexandru, băiatul ars într-un incubator din cauza unei asistente, a împlinit astăzi cinci ani. Semnele de pe corp păstrează vie ziua tragediei

De la asistenta vinovată, nici măcar un telefon pentru a-şi cere iertare, iar din cei două sute de mii de euro despăgubire, Alexandru a primit un sfert. Prea puţin pentru operaţiile pe care le are de făcut.

Se joacă şi aleargă dintr-un colţ în altul al camerei. Asta a făcut în cele aproape două ore pe care le-am petrecut împreună.

Se bucură de toate jucăriile pe care le primeşte. Şi pentru fiecare găseşte momentul potrivit. E drept că Moşul a prins mai greu chip, dar până la urmă am reuşit.

Toată lumea ştie că astăzi e ziua lui Alexandru. Dar nimeni nu uită ce i s-a întâmplat acum cinci ani. În noaptea de dinaintea externării, o asistentă l-a uitat în incubator provocându-i arsuri grave. Semnele de pe corpul lui Alex stau mărturie.

A urmat câte o intervenţie în fiecare an şi nimeni nu ştie când va fi ultima operaţie. De la asistenta Emilia Baron, acum pensionată, nu au primit niciodată nici măcar un telefon.

Pe lângă cele trei luni de închisoare cu suspendare, asistenta şi Maternitatea Bucur din Capitală ar fi trebuit să plătească 200 de mii de euro despăgubiri.

Dauna recuperată până acum nu ajunge nici măcar pentru a repara răul făcut, şi tot ce pot face părinţii este să aştepte şi să se bucure că Alex trăieşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copilul ars în incubator are cinci ani