Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Crăciun cu temperaturi de Paște

Moş Crăciun nu mai vine cu sania trasă de reni, la noapte. Ci pe bicicletă sau cu barca, pentru că nu e fulg de zăpadă afară. Trăim temperaturi istorice, în ajunul Naşterii Domnului

de Redactia Observator

la 24.12.2014 , 19:47

Moş Crăciun nu mai vine cu sania trasă de reni, la noapte. Ci pe bicicletă sau cu barca, pentru că nu e fulg de zăpadă afară. Trăim temperaturi istorice, în ajunul Naşterii Domnului. 

Trăim temperaturi istorice, în ajunul Naşterii Domnului. La Târgovişte au fost, azi, 20 de grade Celsius. Ca într-una dintre cele mai frumoase zile de primăvară! Oamenii s-au dezbrăcat de geci, au scos bicicletele din garaj şi au luat cu asalt parcurile. Nici cei mici nu mai par supăraţi că, de Crăciun, nu se pot bate cu bulgări de zăpadă.

Românii din toată ţara şi-au lăsat, azi, gecile groase în şifonier. Şi au ieşit la plimbare cu bicicletele.  Cel mai cald a fost la Târgovişte. Acolo mercurul a urcat în termometre până la 20 de grade celsius. La Calafat au fost 18 grade iar la Piteşti, 17. Cald a fost şi în Râmnicu Vâlcea sau Bucureşti. 16 grade Celsius s-au înregistrat acolo. 

Vezi și

Azi am trăit temperaturi istorice. Şi vom trăi primul Crăciun cu temperaturi. de Paşte. Moş Crăciun nu şi-a luat, încă, avion. Dar. pedalează pe bicicletă. Sania, pe o aşa vreme, e bună doar de ţinut în garaj.

Constănţenii care nu au ajuns în parc, s-au plimbat prin pieţeta de la Casino. O domnişoară a profitat de razele calde ale soarelui ca să-şi facă selfiuri în braţele iubitului.

Vremea va mai fi la fel de prietenoasă doar mâine, în ziua de Crăciun.  De sâmbătă, temperaturile vor scădea brusc. Şi cu 20 de grade. La Braşov termometrele vor arăta chiar 0 grade celsius şi, în multe judeţe din ţară, va ninge.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Crăciun cu temperaturi de Paște