Antena Meniu Search
x

Video "Crăciunul în Maramureş" a ajuns la a 13-a ediţie. Sute de oameni au venit să simtă emoţia sărbătorilor, în Baia Mare

S-a dat startul celui mai îndrăgit eveniment tradiţional din nordul ţării. "Crăciunul în Maramureş" se află la a 13-a ediţie şi s-a desfăşurat în Muzeul Satului din Baia Mare. Evenimentul a fost unul de succes, spre bucuria localnicilor.

de Redactia Observator

la 19.12.2021, 09:55

Vezi și
  • "Crăciunul în Maramureş" a ajuns la a 13-a ediţie. Sute de oameni au venit să simtă emoţia sărbătorilor de iarnă la Muzeul Satului din Baia Mare

Sute de oameni au venit să simtă emoţia sărbătorilor de iarnă la Muzeul Satului din Baia Mare.

Marius Grad, veceprimar Vişeu de Sus: Ne bucurăm că este alături de noi atât de multă lume. Ne bucurăm că au venit atât de mulți tineri. 

Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare: Sănătate, bucurie și pace în suflete, așa cum este sufletul românului.

"Crăciunul în Maramureş", a 13-a ediţie

Pe acelaşi subiect

Vedetele evenimentului au fost cei mici. Însă nici adulţii nu s-au lăsat mai prejos. La reuşita acestei ediţii au contribuit locuitori din mai multe sate din jurul municipiului Baia Mare. 

Ancuţa Pop, director Centru Cultural Vişeu de Sus: Ne bucurăm să venim de dincolo de deal, aşa cum spune noi, din Maramureşul Istoric. Este o bucurie de fiecare dată să fim alături de coameni care iubesc şi preţuiesc tradiţia, pentru că acesta este într-adevăr motivul pentru care ne-am reunit. 

De la eveniment nu au lipsit nici bucatele alese, cu care maramureşenii şi-au cinstit oaspeţii în prag de sărbătoare, dar nici darurile oferite cetelor de colindători. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » "Crăciunul în Maramureş" a ajuns la a 13-a ediţie. Sute de oameni au venit să simtă emoţia sărbătorilor, în Baia Mare