Antena Meniu Search
x

Criminalul adolescent care şi-a ucis iubita în Copou ar putea scăpa de închisoare

La 8 luni de la oribila crimă, băiatul, încă minor, dar aflat în arest preventiv, poate fi trimis acasă pe baza unor reglementări ale Uniunii Europene.

Vezi și

 La 8 luni de la oribila crimă, băiatul, încă minor, dar aflat în arest preventiv, poate fi trimis acasă pe baza unor reglementări ale Uniunii Europene.

Procurorii se tem însă că odată eliberat, ar putea să-i piardă urma tânărului pentru că nu are un domiciliu stabil. La fel de mult se tem ca adolescentul ucigaş să nu devină ţinta unor răzbunări după ce a fost ameninţat public, iar în părinţii lui s-a aruncat cu pietre.

Eduard a recunoscut că a plănuit să o omoare pe Diana. Pentru că era gelos. În timp ce fata agoniza, el i-a luat telefonul din mână ca să îi verifice mesajele şi să-i şteargă contul de Facebook.

Adolescentul criminal a fost arestat preventiv şi acum îşi aşteaptă sentinţa. În câteva zile ar putea să meargă acasă, pentru că o lege îl obligă pe judecător să-l elibereze până când va împlini 18 ani.

Părinţii fetei ucise au aflat în sala de judecată vestea eliberării criminalului.

De când şi-a îngropat fata, tatăl Dianei, artist popular în Iaşi, este neconsolat.

Trimis în arest la domiciliu, ucigaşul adolescent va fi greu de supravegheat spun surse judiciare.

Părinţii lui locuiau la câteva străzi de bunicii Dianei, dar s-au mutat imediat după crimă, alungaţi de ruşine.

În faţa judecătorilor, tânărul ar fi declarat că nu vrea să fie eliberat pentru că se va întoarce oricum la închisoare, spun surse judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Criminalul adolescent care şi-a ucis iubita în Copou ar putea scăpa de închisoare