Antena Meniu Search
x

Cristian Cioaca face dezvaluiri din noaptea crimei de care il acuza procurorii

Declaratie socanta la procesul in care Cristian Cioaca este judecat pentru omor. Fostul politist le-a spus magistratilor ca in seara disparitiei i-a spus Elodiei ca o inseala.

Vezi și

In 2007 insa, Cioaca a spus altceva. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Observator, el sustinea ca marturisirea privind adulterul nu a fost facuta in acea seara. Maine e ziua lui si, pentru prima data, si-o petrece dupa gratii.

Cand a iesit din celula, Cioaca n-a uitat sa ia cu el zambetul ironic. Cu el a ajuns si in sala de judecata. Cand calm, cand superior, a facut dezvaluiri din noaptea disparitiei Elodiei, cea de 29 spre 30 august 2007.

"Am discutat referitor la divort. Incepusem o relatie cu o femeie si asa mi s-a parut firesc", a declarat politistul in fata judecatorilor.

Ori Cioaca are pierderi de memorie, ori s-a incurcat in prorpiile ite. Pentru ca in 2007, declara altceva. Cel putin legat de aventura: “Incepusem o relatie. Nu erau doua saptamani. Era proaspat. Era ceva la inceput”.

Cioaca a declarat ca a intrat in depresie cand a vazut ca Elodia a plecat de acasa. Nu i-a iertat nici pe procurori. A spus ca rechizitoriul lor este fantezist.

A vorbit si despre controversata renovare a apartamentului in care a locuit cu Elodia.: "Toti peretii din acea casa sunt vopsiti in culori diferite pentru ca atunci cand ai un copil in casa, asa este normal".

Cristian Cioaca a luat foc cand a vazut ca declaratia nu i-ar fi fost consemnata cum trebuie, asa ca sedinta a fost suspendata aproape o ora.

La proces, au dat declaratii mai multi martori. Sefa lui Cioaca din 2007 a dezvaluit un amanunt interesant. In ziua in care se facea cercetarea la fata locului, Cioaca a sunat-o si i-a spus calm ca i-au gasit pete de sange in casa si ca ii vor gasi si-n masina desi autoturismul nu fuseses inca verificat. Tot el ar fi intrebat-o cat dureaza sa se descompuna un cadavru.

Fostul politist le-a vorbit judecatorilor in pilde, ca tot suntem in saptamana Patimilor: "Cum judecati, asa veti fi judecati, pentru ca suntem in Saptamana Patimilor."

In tot acest timp, avocata lui pregateste o carte despre dosarul Elodiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioaca face dezvaluiri din noaptea crimei de care il acuza procurorii