Antena Meniu Search
x

Video "Criză" de Moși Crăciun la serbări, deși primesc și 500 de lei pe oră. Părinții negociază variante de rezervă pe WhatsApp: "Aici pare o doamnă"

Cine nu își face de pe acum loc în agenda Moşului, riscă să rămână fără cel mai important invitat la serbarea de Crăciun. Printre părinți, profesori şi educatori e agitaţie mare, caută să convingă un ajutor al moşului să vină negreşit cu darurile. Problema e că toate petrecerile sunt în aceleași zile, ba chiar la aceleași ore asa camulte cadouri vor fi împărţite de doamna Crăciun sau de spiridușii moșului. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 12.12.2022, 20:32

Vezi și

Nu e timp de pierdut când milioane de copii așteaptă întâlnirea cu Moș Crăciun. 

Personaj costumat în Moş Crăciun: Spiriduşii mei lucrează de zori special pentru voi toţi! 

Raluca, firmă de evenimente: Programările au început pentru Moş din luna octombrie, chiar după Halloween a fost deja o explozie şi Moşul e foarte aglomerat, se pregăteşte acolo de zor. Doamna Crăciun i-a facut biscuiţei, cozonacei să îl înzdravenească un pic pentru sarbatori. 

Cea mai ocupată săptămână a Moşului este cea dinaintea Ajunului. Agenda e deja plină. 

Pe acelaşi subiect

Luminiţa Iordan, organizator evenimente cu Moş Crăciun: Intervalele de dimineaţă sunt ocupate, după-masă sunt serbări de la ora 16 până la ora 18. Ultima serbare ar fi de la ora 18, până la ora 19 durează. În weekend nu sunt serbări, mai mult sunt evenimente pentru corporaţii. 

Tariful e între 300 şi 500 de lei pe oră pentru un Moş Crăciun 

Moşul e darnic, dar are nevoie de bani pentru drum. Între 300 şi 500 de lei pe oră e tariful lui. Problema e că, de multe ori, pentru o grupă cu 30 de copii, o oră nu e de ajuns pentru Moş Crăciun.

Timpul se scurge cât ai clipi până când fiecare copil recită o pozie, primeşte cadourile şi face o fotografie. Aşa că haosul s-a mutat acum pe grupurile de WhatsApp, unde părinţii caută alternative pentru serbare: 

Conversaţie părinţi pe WhatsApp:

- Deja e foarte greu să găseşti Moş disponibil. 

- Aş opta pentru varianta cu spiriduşi. 

- Susţin!

- Doar să vă asiguraţi că trimite un Moş Crăciun autentic. Aici pare o doamnă...

- Sunaţi dumneavoastră, poate ne trimite unul din Laponia! 

Chiar dacă celelalte personaje sunt şi mai ieftine, părinţii ar face orice ca Moş Crăciun să îi ţină pe copii în braţe la sebarea de la grădi sau în ajun, acasă. Mulţi copii se înghesuie deja online sau la cutiile poştale ca să îi transmită lui Moş Crăciun că au fost cuminţi şi că merită un cadou frumos anul acesta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Criză" de Moși Crăciun la serbări, deși primesc și 500 de lei pe oră. Părinții negociază variante de rezervă pe WhatsApp: "Aici pare o doamnă"