Antena Meniu Search
x

Cum faci să mănânci sănătos şi ieftin

Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, fiecare dintre noi este victima trucurilor de marketing ale marilor magazine!

Vezi și

 Indiferent dacă ne dăm seama sau nu, fiecare dintre noi este victima trucurilor de marketing ale marilor magazine! Gândiţi-vă doar ce se întâmplă atunci când mergeţi să vă faceţi aprovizionarea.

Plecaţi decişi să vă cumpăraţi maximum 5 produse, dar la casă ajungeţi cu un coş care mai are puţin şi se revarsă.Colorate, frumos ambalate şi la oferte care mai de care mai atractive. Nici nu este de mirare că ne umplem coşul cu tot felul de aşa zise bunătăţi. Suma de bani lăsată la casa de marcat este pe măsură.

Cu puţină organizare, se poate - totuşi - să cheltuim puţin şi să ne hrănim sănătos. Mai ales dacă reuşim să evităm cea mai mare greşeală pe care o facem la cumpărături. Tocmai de aceea, conceptul de hrană sănătoasă cade pe plan secund.

Dar cum nu toţi avem curte, putem apela la alte trucuri pentru a mânca sănătos şi ieftin. Totuşi, gătitul acasă necesită şi el un ingredient special: organizarea. Specialistul a fost de acord să ne înveţe cum să ne facem cumpărăturile corect.

Aceeaşi problemă apare şi în cazul fructelor şi legumelor aduse din import. Aşa că este foarte important să le cumpărăm pe cele produse cît mai aproape de locul de desfacere. După ce alegem legumele, ne îndreptăm spre raionul de lactate şi brânzeturi

Şi pentru că nu am găsit broccoli la raionul de legume proaspete, ne oprim puţin şi la cele congelate. Şi pentru că un meniu sănătos conţine şi proteine, cumpărăm şi carne. Bineînţeles că nu puteam uita de desert.

Gata cumpărăturile. Am reuşit să ne aprovizionăm cu mâncare sănătoasă pentru trei zile si nici nu am plătit mult. Coşul cu bunătăţi a costat doar patruzeci şi opt de lei. Deci se poate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Cum faci să mănânci sănătos şi ieftin