Antena Meniu Search
x

Like One și Flick ne dezvăluie secretul celebrității. Cum să ajungi faimos pe Internet

Să devii celebru este un vis pe care puţini reuşesc să-l împlinească. Să te foloseşti de internet pentru asta e şi mai complicat.

Vezi și

Să devii celebru este un vis pe care puţini reuşesc să-l împlinească. Să te foloseşti de internet pentru asta e şi mai complicat. Însă există poveşti de succes, români care şi-au construit notorietatea pe net, din nimic. Doar folosindu-se de propriile idei. Un drum lung şi anevoios, despre care ne vorbesc chiar ei.

Pe fetele de la Like One le ştie tot Internetul. Vesele, glumeţe şi pline de viaţă, au deja trei ani de când postează filmuleţe amuzante pe pagina lor şi au ajuns să trăiască din asta.

Chiar dacă pare o joacă, în realitate e nevoie de multă muncă şi disciplină ca să reuşeşti.

Like One: "Noi timp de un an si jumatate am filmat zi de zi, pe langa vine ul principal, poze, film scurte, vorbeam non-stop cu oamenii."

Acum, mulţi tineri le recunosc pe stradă. La început însă, totul a fost greu şi necunoscut. Unde mai pui că veneau cu bani de acasă la job.

Like One: "Filmam cu telefonul, montam cu telefonul, pe aplicatie, nici nu aveam telefoane scumpe."

După trei ani, dacă ai succes, poţi ajunge să câştigi şi câteva mii de euro pe lună din contracte. 

Şi Flick este deja un personaj cu notorietate în domeniul online. De mic făcea rime. Acum, câştigă bani din asta. Dar şi el recunoaşte că e o adevărată aventură să ajungi sus.

Flick: "Daca vrei un viitor, exact la calculator, asa cum am facut eu, sa stii ca e foarte greu. Tre' sa fii original, nu trenbuie sa fii banal, trebuie sa fii curat, cu continut adecvat, sa ai rabdare, ca fanii n-o sa zboare si sa vina catre tine, doar pentr ca crezi ca-i bine."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Like One și Flick ne dezvăluie secretul celebrității. Cum să ajungi faimos pe Internet