Antena Meniu Search
x

Cupidon cere bani pe Internet! Mulți din cei care apelează la astfel de servicii lucrează în domeniul bancar

În zilele noastre, Cupidon se numeşte matchmaker. Este o persoană angajată să găsească partenerul după un profil cât mai exact.

Vezi și

În zilele noastre, Cupidon se numeşte matchmaker. Este o persoană angajată să găsească partenerul după un profil cât mai exact. Cum tot mai mulţi tineri pun pe primul plan cariera şi abia mai târziu viaţa personală, site-urile de matrimoniale au luat avânt. Şi au ajuns într-o nouă etapă.

Ana are 27 de ani, lucrează în domeniul bancar şi îşi caută jumătatea. Până acum, viaţa profesională a fost prioritară. Aşa că nu a mai găsit timp să iasă în oraş şi să cunoască oameni noi. Dar a spus totul despre ea în faţa unui matchmaker, un cupidon al zilelor noastre.

"M-am simţit ca la psiholog pentru că se trece prin absolut toate detaliile. Viaţa personală, viaţa de la serviciu, activităţile care-ţi plac, amănunte din relaţiile trecute, ceea ce te-a mulţumit, ceea ce te dezamăgit", spune o persoană care vrea să îşi găsească jumătatea.

În funcţie de aceste informaţii se caută partenerul compatibil. Există o bază de date cu profilul celor care, la rândul lor, caută pe cineva. Dacă sunt elemente comune, poate fi începutul unei relaţii.

Oana Totora stă în spatele unei platforme de matchmaking. Înainte a lucrat în resurse umane, iar experinţa cu oamenii a ajutat-o.

Oana Totora, fondatoarea platformei de matchmaking: "Primii clienţi care au venit spre noi au fost cei din străinătate sau care trăiseră afară o perioadă şi ştiau ce presupune un demers de căutare al unui partener."

Pentru a căuta pentru fiecare partenerul potrivit, tariful porneşte de la 50 de euro. În cazuri speciale, când persoana compatibilă este greu de găsit, costul ajunge şi la 10 mii de euro.

Până la descoperirea unei mari iubiri poate dura şi câteva luni.

În străinătate, acest proces de recrutare a persoanei iubite este apreciat mai ales de cei care lucreză în domeniul bancar sau juridic.

În ultimii ani, şi în România, site-urile matrimoniale, dar şi cele de dating sunt tot mai căutate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Cupidon cere bani pe Internet! Mulți din cei care apelează la astfel de servicii lucrează în domeniul bancar