Antena Meniu Search
x

Video Cursuri de influencer la Universitatea din Galaţi. Cât costă să obţii diploma de vlogger

Visați să deveniți blogger, vlogger sau influencer? Să aveți mii sau milioane de urmăritori pe internet? Iată că de acum această activitate poate deveni o meserie cu acte în regulă. În premieră la nivel național, Universitatea Dunărea de Jos din Galați organizează cursuri de calificare pentru aceste meserii.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:16

Vezi și

Au milioane de urmăritori pe internet, au devenit celebri postând clipuri zilnic și nu o duc rău nici la capitoulul financiar. Vorbim despre influencerii celebri. Iar acum, cine visează să facă o cariera din asta, va avea si acte doveditoare.

Alexandru Nechifor - protector UDJG Galați: De la începutul anului viitor, începând cu luna ianuarie vor iîncepe înscrierile, în momentul în care avem o grupă de 20 de persoane, aceste cursuri se vor desfăşura. 

Cursurile vor dura 40 de ore și vor costa aproximativ 300 de lei. Iar dupa finalizarea lor, devii influencer cu acte in regulă. 

Alexandru Vlad - presedinte Liga studentilor Galati: Pentru cei care locuiesc în campusul studenţesc poate fi o sursă de venit bună pentru că este o muncă care poate fi facută de acasă. Pentru tinerii studenţi din Universitatea Dunarea de Jos din Galaţi, mie mi se pare foarte interesant, pentru studenţii de la Jurnalism, de la Marketing, mi se pare un pas înainte în vederea carierei lor.

Pe acelaşi subiect

Cursuri pentru cine vrea să devină influencer

Acest tip de activitate a devenit foarte cunoscut în ultima perioada. Iar unora le surâde ideea de a deveni vloggeri cu acte în regulă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanții universității din Galați vor totuşi să țină pasul cu noile tendințe de pe piața muncii. 

Alexandru Nechifor - prorector UDJG Galați: Dorinţa exista pare că din nou am fost în interesul pieţei şi avem căutare pentru cursurile pe care le ţinem. În context pandemic, cam toată lumea a trecut în mediul virtual astfel că aceste manifestări, aceste talente deosebite de exprimare în mediul virtual au devenit tot mai căutate. 

Cursurile pentru infuenceri vor începe în 2022 iar cei care le vor susține sunt cadre didactice de la facultatea de jurnalism. În același timp vor fi colaborari și cu bloggeri cunoscuți la nivel național. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cursuri de influencer la Universitatea din Galaţi. Cât costă să obţii diploma de vlogger