Antena Meniu Search
x

Cresc taxele pentru avocaţii, membri ai Baroului Bucureşti. Care este suma minimă pe care o vom scoate din buzunar pentru serviiciile acestora

Dacă aveţi nevoie de serviciile unui avocat care este şi membru al Baroului Bucureşti, e bine să vă faceţi calculele din timp! Şi asta pentru că, de la 1 aprilie, a fost introdus "tariful minim".

Vezi și

Dacă aveţi nevoie de serviciile unui avocat care este şi membru al Baroului Bucureşti, e bine să vă faceţi calculele din timp! Şi asta pentru că, de la 1 aprilie, a fost introdus "tariful minim".

Aşa se face că, de acum încolo, serviciile unui avocat nu vor costa mai puţin de 400 de lei pentru fiecare fază procesuală.

Membrii Baroului Bucureşti au aprobat decizia în majoritate, în ciuda criticilor emise de Consiliul Concurenţei. 

daca veti apela la serviciile unui avocat, membru al Baroului Bucuresti, tineti cont de doua tarife!

- Onorariul pentru un termen de judecata, de 400 de lei SI

- Onorariul pentru o faza procesuala, de 900 de lei.

In acest fel, cel mai ieftin veti scapa cu 4500 de lei, adica aproximativ o mie de euro, indiferent de natura procesului.

Decizia Consiliului Baroului Bucuresti vine ca urmare a modificarilor legislatiei privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, potrivit careia Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania are mai nou printre atributii si adoptarea cu caracrter de recomandare a tabloului onorariilor minimale.

Chiar si asa, Consiliul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania nu este de acord cu masura.

Decizia a fost criticata dur de Consiliul Concurentei, care a explicat ca stabilirea unui plafon minim de preturi ar restrictiona semnificativ competitia pe piata de nisa.

Chiar si asa, modificarile au intrat in vigoare de la 1 aprilie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cresc taxele pentru avocaţii, membri ai Baroului Bucureşti. Care este suma minimă pe care o vom scoate din buzunar pentru serviiciile acestora