Antena Meniu Search
x

Dan Diaconescu, fiul poporului și al televiziunii

S-a autoproclamat a opta minune din Caracal şi Mandela de România. Şi-a spus fiul poporului şi părintele senzaţionalului. A transformat-o pe Elodia în serial şi a făcut nopţi albe în direct şi în exclusivitate.

Vezi și

S-a autoproclamat a opta minune din Caracal şi Mandela de România. Şi-a spus fiul poporului şi părintele senzaţionalului. A transformat-o pe Elodia în serial şi a făcut nopţi albe în direct şi în exclusivitate. 

În peste 10 ani de presă, Dan Diaconescu a inventat un nou tip de televiziune. Şi a vrut să scrie istorie şi la Cotroceni. Dar, în câteva luni, s-a transformat din candidat, în condamnat.

A fost o vreme când senzaţionalul se măsura pe o scară de la 1 la Dan Diaconescu. Halucinant, în direct şi în exclusivitate, el e omul care a transformat televiziunea în spectacol şi circul în fenomen.

S-a născut în oraşul celor şapte minuni. El fiind cea de-a opta. "Mandela de Caracal", aşa cum s-a auto-proclamat, a intrat rapid în casele şi în vieţile românilor. În anul 2000, a deschis televiziunea poporului. Şi şi-a luat un nou titlu: de fiu al poporului.

Şi-a făcut şi prieteni, şi-a făcut şi duşmani. Aşa a ajuns să fie aruncat în tomberon în direct. Dar nimic nu l-a descurajat pe Dan Diaconescu. Din celebra sa garsonieră, a continuat să regizeze şi să modereze adevărate telenovele. Dispariţii, mistere, morţi, scandaluri, şoc şi groază. Cel mai cunoscut rămâne însă serialul Elodia.

Averea sa senzaţională măsura zeci de milioane de euro. Plus două vile şi un bloc în centrul Capitalei, o casă în Constanţa, una în Sinaia şi două locuinţe la Cannes şi în Miami Beach. Un iaht, un avion, un elicopter şi mai multe limuzine. Şi totuşi, şi-a pus în pericol libertatea pentru 200 de mii de euro. În 2010, a fost arestat prima oară pentru şantaj.

Dan Diaconescu l-a acuzat pe fostul preşedinte şi că l-a lăsat fără televiziune. În replică, a încercat să-i ia locul la Cotroceni. Anul trecut, a candidat la preşedinţie.

Din candidat, s-a transformat în condamnat.Iar astăzi, a început un nou capitol din viaţa de legendă a lui Dan Diaconescu. Poate cel mai greu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dan Diaconescu, fiul poporului și al televiziunii