Antena Meniu Search
x

Daria Maria s-a născut din foc

Minunile există! De Sfânta Maria, v-o prezentăm pe Daria Maria! Un copil născut din foc! Din pântecele mamei, o femeie cu jumătate de corp distrus de flăcări!

Vezi și

 Minunile există! De Sfânta Maria, v-o prezentăm pe Daria Maria! Un copil născut din foc! Din pântecele mamei, o femeie cu jumătate de corp distrus de flăcări!

O cheamă Daria Maria! Şi i-a fost scris să trăiască. Să învingă focul, să se nască în timp ce mama ei murea. Mătuşa îi e acum mamă. Fetiţa cu ochi albaştri nu vorbeşte încă.

Are doar cinci luni şi jumătate! Dar simte tot. În braţele mătuşii, ştie că e ocrotită. Adoarme repede şi se trezeşte doar atunci când femeia povesteşte de vizita la mormântul mamei ei naturale.

S-a născut din foc. Iar focul i-a luat mama. La sfârşitul lunii februarie, o femeie de 37 de ani, din Bacau, ajungea la urgenţe, în Capitală. Avea arsuri grave! Familia l-a învinovăţit pe soţ. A susţinut că a incendiat-o, pentru că i-ar fi ascuns o sticlă de vin! Bărbatul însă a dat vina pe ea!

Ca să salveze copilul, medicii au intrat cu mama în operaţie de cezariană. Daria s-a născut prematur cu puţine şanse de supravieţuire! Dar a luptat! Şi astăzi e o minune! Un copil normal!

Poate că ştia că mătuşa era şansa ei la o familie. Tatăl a uitat de ea. Nu a vrut să o recunoască, nici măcar să o vadă. Să o ducă acasă, lângă ceilalţi doi frăţiori. Mătuşa şi soţul ei o cresc cum pot, din puţinul lor.

Singurul cadou pe care i l-au putut face a fost o icoană. Au aşezat-o deasupra pătuţului, pentru a veghea la fetiţa născută din foc. Aproape toate jucăriile Dariei sunt primite de la oameni cu sufletul mare. Dar copila are are încă nevoie de multe. Doar dragoste are destulă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Daria Maria s-a născut din foc